Korkunun Yeni Adresi Calling mi Olacak?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Japonlardan yeni bir oyun geliyor. The Calling isimli yapım, yayınlanan videosuyla ne kadar korkutucu olacağını adeta gözler önüne serdi.

Yalnızca Nintendo Wii için geliştirilen The Calling, gerilim ve korkuyu aynı çatı altında barındıran yapısıyla dikkat çekiyor. Hareket algılayıcılı kumanda ile oynanacak olan yapımın konusuna göre, Shinichi Suzutani ve Rin Kagura, The Black Page denilen bir İnternet sitesini ziyaret eder. Bu andan itibaren olaylar gelişir ve iki arkadaş için hayaletlerle dolu bir evde ölüm kalım savaşı başlar. The Calling'in yeni yayınlanan videosu, oyunun nasıl bir atmosfere sahip olacağını gözler önüne seriyor.

[SDNTV]http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11665/t_calling_dreamstonightmares.flv[/SDNTV]

Korku ve gerilim türünün müdavimleri tarafından merakla beklenen The Calling, Hudson Interactive tarafından geliştiriliyor. Yapım, bir aksilik olmazsa 2010'un ilk çeyreğinde satışa sürülecek.

:: Bu tür korku oyunlarını seviyor musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
nintendo wii'de böyle şeyler var mıydı yahu? sadece giriş seviyesi insanlar için oyunlar olduğunu sanıyordum ben :D

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
nintendo wii'de böyle şeyler var mıydı yahu? sadece giriş seviyesi insanlar için oyunlar olduğunu sanıyordum ben :D

Yok be yaw, Japonlar konsol yapar da, içine korku oyunu koymaz mı : ))

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz korku oyunları var mı ben bu konuda biraz tecrübesizimde:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Evin içindeki kötü ruh senaryosu artık fena halde baydı.Yeni şeyler yapın yahu:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fikir bazında mantıklı ama uygulama olarak zor olur bir hayeleti içeri sokmamak:)
Evin içine girmemesini tüm duvara boydan boya sarımsak asarak mı engel olacaksın:)Pardon sarımsak vampirler içindi :D

Bu arada ölen yada öldürülen makdüller kendi ceza sahaları dışına çıkmıyorlar, çıkanı görmedim ben şu Japon filmlerinde:)

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
japon korku filmleri genelde bayık oluyor videoyu izledim oyunu daha bayık geldi neresi korkunç şimdi bunun...

peki hayalet olduğumuz bir oyun olsa nasıl olur. dünyada yarım kalan işimizi tamamlamaya çalıştığımız bir karakteri oynasak?

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz korku oyunları var mı ben bu konuda biraz tecrübesizimde:)

DooM ,Painkiller ama DooM dan aldığım zevk Painkiller den çok daha fazlaydı ,özellikle gece oynaman tavsiyemdir.Ayrıca FEAR var 1-2 ama 2 yi oynamadım,1 e göre daha başaılı olduğu söyleniyor.Silent Hill 1-2 ve Resident Evil serisi aklıma gelenler bunlar.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
korku ve oyun bir arada benim kulağımı biraz tırmalıyor. Bilemeyeceğim.
Ama "Testere 1" filmindeki gibi (ama 2 ve diğerlerinde olduğu gibi kan gölü falan olmayacak) psikolojik gerilim eklerlerse belki oynayabilirim. Ama ruh 'tu vesaire idi 80'li yıllardan beri bu tür filmleri izledik artık farklı konular bulunmalı..