ufti
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar SDN'nede bide korku bölümü olsa nasıl olur güzel olmaz mı?
tonce dedi ki:Olmalı ama şimdi çok abartılır ve sonra rotten oluruz valla negerek var. :-X![]()
RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:Olmalı ama şimdi çok abartılır ve sonra rotten oluruz valla negerek var. :-X![]()
tırsak gördüm seni![]()
![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:Olmalı ama şimdi çok abartılır ve sonra rotten oluruz valla negerek var. :-X![]()
tırsak gördüm seni![]()
![]()
Yok beya sadece bu forma böyle bir bölüme gerek pek yok onu demek istedim sadece. Hemende tırsak yaptın![]()
![]()
RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:Olmalı ama şimdi çok abartılır ve sonra rotten oluruz valla negerek var. :-X![]()
tırsak gördüm seni![]()
![]()
Yok beya sadece bu forma böyle bir bölüme gerek pek yok onu demek istedim sadece. Hemende tırsak yaptın![]()
![]()
sus sus lafı cevirme öylesin işte![]()
![]()
![]()
Movy dedi ki:ne gerek var canım geçinip gidioz böyle iyi yok isterseniz bir de warez yeri olsun muhahha![]()
![]()
![]()
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:tonce dedi ki:Olmalı ama şimdi çok abartılır ve sonra rotten oluruz valla negerek var. :-X![]()
tırsak gördüm seni![]()
![]()
![]()
sus sus lafı cevirme öylesin işte![]()
![]()
![]()
Hadi bakam öyle olsun.![]()
![]()
alper41 dedi ki:bence olabilir :![]()