Korku oyunu

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Amnesia The Dark Descent,Penumbra Serisi,Resident Evil serisi ve Silent Hill Serisi dışında bildiğiniz adamı yerinden hoplatıcak bir oyun var mı bildiğiniz ? :)

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim Şimdi İsmini unuttum Yarın Öteki Eve Gidip Pcye Bakayım Orda Vardı Varya Öyle Bir Oyun ki Hoplayacaksın Resmen Oturamayacaksın Yarını Bekle :)

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum o zamanı :)

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İsmi Aklıma Geldi Kardeş Fear3 Manyak Bir Oyun İlk Serisi Süperdi 3 Harfliler Filan Manyak Bir Oyundu Korku Oyunu Olark

3. sürmünde ise Savaş Yaparken Filan Adamın İçine 3 Harfli giriyo Öyle Savaşıyorsun Takım ARkadaşın Gidiyor Sana Saldırıyorlar sonra Hayaletler Bir anda çıkıyor Filan Bence Sen Gündüz Şimdiden İndirmeye Başla 12 ye Kadar Biter Gece Daha erkende Bitebilir. Gece Başla Oynamaya Laptopu Al Kucağına Kapat Lambaları kulaklığı Tak SON SES Aç Ve Oynamaya Başla Kardeşim :)

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onun yarısına geldim biraz aksiyona bağladı interval store korkunçtu aksiyonla karıştırmışlar oyunu.Sağol dediklerin oyuna olan ilgimi yeniden arttırdı :).

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Amnesia türünün en iyi örneğidir. Farklı modları vardı nette ara istersen bulursun. Güncelleme gelmişti oyuna, kadın bir karakterle oynuyorduk mesela.

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadın karakter değişik olabilir.Mod'un ismini biliyorsan söyleyebilir misin ? :).

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dead Space'in 2.oyununu defalarca oynadım çok zevkli bir oyundu.Oyunda bir yalnızlık hissi var insanı bağlıyor karşısına :D

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nesferatu + Obscure taaa önceki külüstür pcmde oynardım ekran sallanırdı silerdim oynasam bile kasa kasa oynardım şimdi GTA IV oynuyorum :D

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Obscure'u ps2'de defalarca bitirdim 2 kişilik ayrı bir zevkli oluyo ozellikde dinning room bölümünde :D.

lass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Metro diye bi oyun var nerden neyın cıkacagı bellı olmuyo oda işini görebilir

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayatım bir korku oyunu gibi zaten,oynamak için yaşamak lazım.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet metro 2033 çok dehşet bi oyun grafikleri de süper

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
alone in the dark kuon.Ayrıca fatal frame çok ürkütücü bir oyun dur nerden ne çıkacagı belli olmaz kaçamazsınız da ya öldünüz ya da öldürdünüz.Haunting ground da çok sağlam bir oyundur göz göre göre korkarsınız o derece...

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
FEAR 2 oynamıştım bi kere.
İlk bölüm terk :D
Zaten korku filmi-oyunuyla aram iyi değil.Kız da bi ordan çıkıyo bi burdan tırstım oynayamaz hale geldim :D

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Efsane oyunumu unutmuşum çok çok sağlam forbidden siren ciddi anlamda zorlayıcı bir oyun psikolojiniz sağlam olması gerekiyor haliyle bunu oynadıktan sonra bozulabilir :)

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence ses sistemin iyi değilse ve genel olarak gece oynamıyorsan en kral korku oyunu bile seni korkutamaz ;)

Trickster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dead Space zaten söylenmiş, günümüzün en başarılı korku oyunu..

Bunun dışında eskilerden Siren vardı, korkutmuştu namussuz..

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet avrupada forbidden siren ,japonyada siren .tıpkı soul calibur soul edge gibi isim farklılıkları var avrupa ve japonyada.son oyun zaten amerikan versiyonu olmuş ve batırmışlar elbette...