Korkak Olmak!

Reaksiyon puanı
172
Merhaba arkadaşlar ben bir korkağım ve bu durumu çözemiyorum bilgisayarıma 1 ay önce virüs girdi ve ondan beri aşırı korkuyorum kaspersky kullanıcısıyım ve onun sayesinde virüsten kurtuldum durum şöyle oldu ben besiege adlı oyunu sa**am indir sitesinden oyun indirdim ve trojan olarak zor sildi kaspersky şimdi ise ne yapsam ne indirsem virüs var mı diye korkuyorum kasperskyda arada sırada engellendi falan diye dosya indirirken uyarıyor az önce destek ****** sitesinden indirmiş olduğum rampage drive silerken virüs algıladı trojan ve çok korktum ve korkuyorum insanlar gerçek hayatta virüsten korkar ben bilgisayar virüsden hatta rüyamda bilgisayarıma virüs girmişti kaspersky kurtaramıştı ssd değişmişti ama virüs yinede gitmemişti rüyamda gördüm buna engel olamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NickChicken hocam gülmeyin elim ayağım titriyor

Son düzenleme:

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Merhaba arkadaşlar ben bir korkağım ve bu durumu çözemiyorum bilgisayarıma 1 ay önce virüs girdi ve ondan beri aşırı korkuyorum kaspersky kullanıcısıyım ve onun sayesinde virüsten kurtuldum durum şöyle oldu ben besiege adlı oyunu sa**am indir sitesinden oyun indirdim ve trojan olarak zor sildi kaspersky şimdi ise ne yapsam ne indirsem virüs var mı diye korkuyorum kasperskyda arada sırada engellendi falan diye dosya indirirken uyarıyor az önce destek ****** sitesinden indirmiş olduğum rampage drive silerken virüs algıladı trojan ve çok korktum ve korkuyorum insanlar gerçek hayatta virüsten korkar ben bilgisayar virüsden hatta rüyamda bilgisayarıma virüs girmişti kaspersky kurtaramıştı ssd değişmişti ama virüs yinede gitmemişti rüyamda gördüm buna engel olamıyorum

aklınızdan çıkarın ve artık crackli oyun indirmeyin gidin bi oyun alın kendinize ona başlayın ozaman gider bence unutmak öyle şeylerde en iyi şey

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

Bazı antivirüs programlarını kullanarak ve korsan yazılımlardan uzak durarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. :)

Reaksiyon puanı
172
aklınızdan çıkarın ve artık crackli oyun indirmeyin gidin bi oyun alın kendinize ona başlayın ozaman gider bence unutmak öyle şeylerde en iyi şey

hocam zaten tövbe ettim ama yok geçmiyor örneğin bir dosya indirmem lazım hemen kaspersky izinsiz giriş reddeldi diyor falan

Bazı antivirüs programlarını kullanarak ve korsan yazılımlardan uzak durarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. :)

korsan daha kullanmıyor ama bir defa kullandım başıma gelmeyen kalmadı

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Hocam yok delircem yenemiyorum korkumu acaba girdi mi arkada hangi uygulama çalışıyor vs ama yakında temiz kurulum yaptırcam ondan sonra daha dikkatli kullanacağım
Crack kullanmayın. Virüs girme ihtimali yok denecek kadar azalır. Bir de antivirus kurarsınız. Korkacak bir şey kalmaz. Hem virüs girdi diyelim, en fazla ne olabilir ki?

Reaksiyon puanı
172
Crack kullanmayın. Virüs girme ihtimali yok denecek kadar azalır. Bir de antivirus kurarsınız. Korkacak bir şey kalmaz. Hem virüs girdi diyelim, en fazla ne olabilir ki?

kaspesky kurulu hocam crack asla kullanmayalım virüs girdi diyelim bilmiyorum hocam orayı diske yerleşir şifre koyar falan

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Geçmiş, geçmişte kaldı. Virüs korkunun olması güzeldir, en azından indirmeden önce bilgisayarını korumaya alıyorsun. Başına geldiğine göre crack indirmemen gerektiğini öğrenmiş oldun.

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Bilgisayarda küçüklük fotoğraflarım var ve onları saklayacak başka bir harddisk veya USB'm yok.Bu yüzden birşey indirirken heryerden araştırıyorum virüslümü diye.