ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Beyler fotoları alıntılamayın lütfen, yoksa hakkınızda yasal işlem başlatacağım.
Şu anda ödev yapıyorum
Hemde Kore'ye bilet alıyorum
Sonuncusu müthiş:drool:
En kısa zamanda fotoğrafçılığa başlıyorum kadim dostum ://Zaten hepsi aynı hatun. Ağzının suyu fazla aktı git ders çalış
Bunlar da kadim dostum @-Beneficence- için gelsin![]()
Zaten hepsi aynı hatun. Ağzının suyu fazla aktı git ders çalış
Bunlar da kadim dostum @-Beneficence- için gelsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha süper ya. Çok doğru bir konu benceAdı bilinmeyen Korelileri burada paylaşalım, Adı Bilinmeyen Hatunlar bize kalsın
Hatunlar 2'ye ayrılır: Koreliler ve diğerleri //-Beneficence-//
Pardon ben bi teknoloji forumuna gidecektim ama yanlış mı geldim??..Teknoloji forumuna ne taraftan gidilir?..
![]()
Belli zaten buram buram teknoloji kokuyor..:dGördüğün fotolar bu tipte makinelerle çekilmiştir. Kalite paylaşıyoz burada
NIKON CORPORATION | NIKON D700 | Manual | Pattern | 1/160sec | F/3.5 | 0.00 EV | 66.0mm | ISO-800 | 2012:03:15 18:27:51
NIKON CORPORATION | NIKON D700 | Manual | Pattern | 1/125sec | F/4.5 | 0.00 EV | 70.0mm | ISO-400 | 2011:02:12 17:55:45
lakin markalar değişebilir![]()
Belli zaten buram buram teknoloji kokuyor..:d
para hazırmı gıdıs donus 2000 tl ....Yok yok kafama taktım bu kızı ben gidiyorum Koreye var mı gelen![]()
Very sweet and big cat![]()
Very sweet you, very beautiful
Kore kanunlarının 17.maddesinde derkiVery sweet and big cat![]()
Yarın @ReDo ile sen hazırlanın psikoloğa gidiyoruz..O değilde sen bana bir doktor ayarlıyom mu?? Hastalığıma tedavi olabilecek. Olamazsa hastalığımı hafifletebilecek
Bak bunu sana ayırdım. :devil2:
![]()
![]()
![]()
Yarın @ReDo ile sen hazırlanın psikoloğa gidiyoruz..
Fotolar içinde saol ama ben photoshop ürünlerinden hoşlanmıyorum benimkiler kanlı canlı dalaklı böbrekli filan olmalı..![]()