- Konuyu başlatan
kendime hakim olucam @ReDo başgan kendime hakim olcam bugün o el oraya gitmemeli![]()
Yaş sınırı getirecekler senin yüzünden
senin benini mi var herkesin![]()
Yaş sınırı getirecekler senin yüzünden![]()
![]()
Burası nezih bir ortamdır lütfen gidip yatınızYa şu başlığı her gördüğümde içimden bi bitmediniz demek geliyo![]()
Ya şu başlığı her gördüğümde içimden bi bitmediniz demek geliyo![]()
Hadi yine iyisin bu hatunu sana bağışlıyorumAbi napiyim ergenlik işte geçsede kurtulsak![]()
Abi napiyim ergenlik işte geçsede kurtulsak![]()
Burası nezih bir ortamdır lütfen gidip yatınız![]()
Tabi ne sandın koreli aşk demek koreli müzik kültür sanat eğlence hayatın ta kendisi demek ayrıyetten bir yaşam tarzı felsefe değilmi [MENTION=39204]desperado64[/MENTION]Nezih mi¿Biraz daha abartıp kültür sanat bölümüne taşırsınız siz yakında konuyu
![]()
Başka yere bak sende
Bak şöyle bir konu var şurada
http://forum.shiftdelete.net/adi-bilinmeyen-hatunlar-18/6310-adi-bilinmeyen-hatunlar-16-a.html
Gerçi bu konuyu tavsiye etmiyorum hatta kapattıralım o konuyu :mrgreen:
Tabi ne sandın koreli aşk demek koreli müzik kültür sanat eğlence hayatın ta kendisi demek ayrıyetten bir yaşam tarzı felsefe değilmi @desperado64![]()
Mamafi çok doğru bir karar cancağzım bundan mütevellit iyi gecelerOzaman sizi sanatınızla başbaşa bırakayımiyi geceler..
![]()
Bugün yürüyüşe çıkmıştım aydınlık evler tarafında 2 tane koreli kız görmüyüm müyüzleride hep gülüyor. Sevimlilerde yani
![]()
Öylede oldu gerçi de yetişemedim çok hızlı yürüyorlardı, bankaya girdiler itiraf ediyim. Zaten sokağın başından sonuna kadar yürüyüşümü yaparım günlük tam sokağın sonuna varmadan görünceSonra takıldım peşlerine diye devam eden bi olay bekledim.![]()
Öylede oldu gerçi de yetişemedim çok hızlı yürüyorlardı, bankaya girdiler itiraf ediyim. Zaten sokağın başından sonuna kadar yürüyüşümü yaparım günlük tam sokağın sonuna varmadan görünceyarıda kaldı yürüyüş.
![]()