Kopyalama İşlerinize Hız Katın

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Özellikle büyük boyutlara sahip dosyalarınızın kopyalama işlemlerinde çok fazla beklemek istemiyorsanız ücretsiz olarak Copy Handler'ı kullanabilirsiniz.

Onlarca CD ya da DVD'lerinizi dolduran bilgilerinizi kopyalama işlemlerinde uzun süre bekleme ve sisteminizin tıkanması gibi durumlarla karşılaştığınız olmuştur. Büyük boyutlardaki dosyalarınızın kopyalanması sırasında bilgisayarınızda oluşan bir hatadan dolayı tekrar başa dönmek zorunda kalmak istemiyorsanız Copy Handler'ı mutlaka denemelisiniz.


Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayın.​


Sırayla Kopyalayın

Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak dağıtılan Copy Handler yaptığı işe göre oldukça ufak boyutlara sahip bir yazılım. Kendi işletim sisteminizin yaptığı kopyalama işleminden çok daha hızlı bir biçimini kullanıcılarına sunan bu yazılım sisteminizi çok fazla yormadan çalışıyor. Saniyede kopyalanacak olan verilerin miktarını kullanıcıların ayarlamasına imkan veren Copy Handler'da dosyalarınızı belirli bir sıraya sokarak düzenli olarak kopyalayabilirsiniz.

Kaldığı Yerden Devam Edin

Programın en güzel özelliklerinden biri ise kopyalama işlemlerinizi durdurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatsanız dahi kaldığınız yerden devam edebilmeniz. Aynı zamanda kalan süre, kopyalanan ve kalan veri miktarı, transfer hızı gibi bilgileri gösteren bu yazılım sistemi yormadan çalıştığı için kullanıcılarına kopyalama işlemleri sırasında başka işleri için zaman yaratıyor.

İndirin

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (2,1 MB)

:: Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.


Bilgi için: Jozef Starosczyk
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
İlginç bir programa benziyor.Günün birinde lazım olabilir.
 

freewill

Müdavim
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
tera copy kullanıyorum gerçektende faydası oluyor en azında acil işiniz çıktığında kopyalama işlemini durdurabilmeniz gibi bir özellik olması harika :D
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
ben kullandım bu programı arkadaşlar tavsiye ederim...
bir keresinde arkadaşın bilgisayarından lost ve prison break dizilerinin bölümlerini çekiyordum baktım çok yavaş... bu programla kopyalamaya başladım gerçekten çok daha hızlı kopyaladı... tavsiye ederim
 
Üst