• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kopyalama Hatası

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kopyalama Hatası

Arkadaşlar sorunum D sürücüsünde bulunan "74399aa353d05421f135cadb6c" adını bilmediğim ve nerden geldiğini de bilmediğim bir klasör var sorunum şu ki klasörün içerisine yanlışlıkla iki klasör ekledim fakat bu klasörleri ne açabiliyorum nede kopyalayıp başka bir klasöre taşıyabiliyorum bu konuda ACİL bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler

adszte.jpg

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Framework ya da benzeri Windows güncelleştirmelerinin yükleme klasörleri onlar. Silsen zararı olmaz ancak içine klasör atmışsın yanlışıkla.

Hata filan veriyor mu klasöre girerken?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostum çözümü basit. Öncelikle küçük boyutlu bir linux live cd indiriyorsun. Ben sana aynı zamanda virus tarama olanağı da sunan Kaspersky rescue disk i öneririm.

Bu live cd ile bilgisayarı açıyorsun D sürücüsü içerisinde kurtarmak istediğin o dosyaları başka yere taşıyorsun ( c veya başka bir dosya, flash bellek vb.) daha sonra bu nereden geldiği belli olmayan dosyaları silebilirsin.

İstersen birde Kaspersky rescue disk ile hızlı tarama virus taraması yap. Baktı bişeyler buldu tavsiyem tam taramaya geçmen.

Sonucu bildir başkalarıda yararlansın bu konudan :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
*** Vazgeçtim

Eski konuymuş :(

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O klasörü silse de olur.Zararı yok. @WebNick

O yüzden tavsiye ettim.

Yok hocam eksik anlattım durumu. Arkadaş o dosyalarının içerisine kendi için önemli olan dosyaları kopyalamış bu sebepten pat diye silmesi olmaz. Kendisi önce önemli dosyalarını kurtarıp sonra o gereksiz dosyaları silmek istiyor. Ben arkadaşın sorunundan bunu anladım onun için tavsiyenizi çürütmeye çalıştım.

--- Mesaj Güncellendi ---

*** Vazgeçtim

Eski konuymuş :(

Konu eskide aynı rkadaş bugün tekrar mesaj yazıp yardım istemiş o sebepten güncel konu. Fakat arkadaştan bu kadar tavsiyeye rağmen bir ses çıkmadı. Dostum bizi işletmiyorsun demi :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION]; benim yazdığım cevap, olay anında henüz uygulanabilecek türden bir çözüm idi. O yüzden eskiymiş dedim. Yani ; yanlışlıkla fare ile bir klasörü başka bir yere tıklıycam derken sürükleyip bırakıverirsin. Arkadaşın başına o şekilde bir olay gelmiş. klasörün içine giremese bile, o an sağ tık menü içinde "Geri al taşı" diyebilseydi geri gelirdi.