Köpek sahiplenme nasıl olur ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Merhabalar
Bahçemize bir sokak köpeği yavuladı ben de bir yavrusuna bakmak istiyorum ama daha önce hiç köpek bakmadım bilgilerim hep teorik. Ne yapmam lazım şimdi? Bu hayvan ne yer ne içer ne kadar yer aşısı me zaman yapılır nasıl tasma takılır gibi sorular var kafamda.
Doğum günleri 12 mayıs yani 2 aylık diyebiliri şı gnlerde
http://imgur.com/DV91dX7 bu da almak istediğim yavrunun resmi şimdü annesi bakıyor

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
hay MaşAllah kerata da pek sevimliymiş :)
Kuru mama yerse kuru mama, süt ve su yeterli olur. Ancak yiyecekten çok diğer gereksinimlerini karşılayabilecek ortamın ve sabrın var mı ? İlerde hayvan sana tam olarak alıştıktan sonra herhangi bir sebepten dolayı onu tekrar sokağa bırakırsan ona en büyük kötülüğü etmiş olursun.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
hay MaşAllah kerata da pek sevimliymiş :)
Kuru mama yerse kuru mama, süt ve su yeterli olur. Ancak yiyecekten çok diğer gereksinimlerini karşılayabilecek ortamın ve sabrın var mı ? İlerde hayvan sana tam olarak alıştıktan sonra herhangi bir sebepten dolayı onu tekrar sokağa bırakırsan ona en büyük kötülüğü etmiş olursun.

böyle sevimli şey bırakılır mı ya :) ama pireliymiş biraz onları nasıl hallederiz? hallettik diyelim sonra nasıl pireden koruruz ? önümüzdeki günlerde ona yuva yapıcam resimlerini koyarım :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bence çok büyük sevap işlersin Pire mire çok zor şeyler değil Veteriner e gidersin gösterirsin yarım saatlik iş

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
bence çok büyük sevap işlersin Pire mire çok zor şeyler değil Veteriner e gidersin gösterirsin yarım saatlik iş

vallaha vardı biakaçtane verdik köye felan gönderdik ama işin garibi ben bilmiyorum nasıl bakarım :D

öyle mama alıp ta beslemeyi düşünmüyorum bunun evde hazırlancak gibi bir tarifi var mı ?