13 Nisan 2020 #1 xWhozz Doçent Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 717 Reaksiyon puanı 346 Puanları 63 Konum Sinop Köpek Çiş Eğitimi Nasıl verilir Evimde Fino Köpek var Daha yavru
13 Nisan 2020 #2 _Zaur_ Müdavim Müdavim Cezalı Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 14,459 Çözümler 5 Reaksiyon puanı 23,598 Puanları 4,958 Konum Azərbaycan Komedi filmi aklıma girdi valla. Jim Carrey başrölde oynuyordu. ? Hatırlarsınız belki tanrı tatile çıkıyor ya. Zamanında yarılmıştım gülmekten. Köpeği vardı tuvalet yapmasını öğretiyordu.
Komedi filmi aklıma girdi valla. Jim Carrey başrölde oynuyordu. ? Hatırlarsınız belki tanrı tatile çıkıyor ya. Zamanında yarılmıştım gülmekten. Köpeği vardı tuvalet yapmasını öğretiyordu.
13 Nisan 2020 Konuyu başlatan #3 xWhozz Doçent Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 717 Reaksiyon puanı 346 Puanları 63 Konum Sinop _Zaur_ dedi ki: Komedi filmi aklıma girdi valla. Jim Carrey başrölde oynuyordu. ? Hatırlarsınız belki tanrı tatile çıkıyor ya. Zamanında yarılmıştım gülmekten. Köpeği vardı tuvalet yapmasını öğretiyordu. Genişletmek için tıkla ... ah bende bi ğretebilsem
_Zaur_ dedi ki: Komedi filmi aklıma girdi valla. Jim Carrey başrölde oynuyordu. ? Hatırlarsınız belki tanrı tatile çıkıyor ya. Zamanında yarılmıştım gülmekten. Köpeği vardı tuvalet yapmasını öğretiyordu. Genişletmek için tıkla ... ah bende bi ğretebilsem