- Reaksiyon puanı
- 2,681
Merhabalar. Saat 9 gibi köpeğimi arkadaşımla beraber dışarıya çıkarttım. Köpeğim 5-6 aylık kırma av köpeği. Her zamanki gibi parka gittiğimde halatı çözdüm tuvaletini yapsın arkadaşımın köpeğiyle oynasın diye. Arkadaşımla konuşurken köpeğime baktığımda geri geri arkası basık bir şekilde gidiyordu. Korkuyla yanına gittim hemen tasmasından tuttum. Çok kısa bir süre sonra durdu biraz geri çektiğimde yer ıslaktı. Ağızında köpük vardı. Aşılarının tam olduğunu belirteyim. Kuduz olduğunu düşünmüyorum çünkü elim hep üzerindeydi ısırmaya dahi çalışmadı. Sonra tasmasından tutmaya devam ederek eve götürdüm. Annem zehirlenmiş olabileceğini düşündüğü için süt verdi. 2 kase süt içirdim. Şunu da belirteyim köpeğimi 2 aylık ken aldım. Aşıları bittikten sonra ne zaman dışarıya çıkarmaya çalışsam çekindi geri çekti. Bazen saldığımda kendi kendine eve geldi. Çok korkak. İnsanlardan aşırı korkuyor. İnternette stresten olabileceği yazıyor. Ayrıca süt içerken gözleri kırmızıydı. Sütü bitirdiğinde beyazlamıştı. Sizce köpeğim zehirlendi mi? yoksa stresten mi? bir kaç gün dışarıya çıkarmama kararı aldım.