Kool and The Gang 31 Temmuz Salı

Bu konuyu okuyanlar

karakaplan

Öğrenci
Katılım
17 Kasım 2006
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
kntg.jpg


Kool and The Gang
tarih : 31 Temmuz Salı, 21:30
mekan : İstanbul Arena

bilet fiyatları 1.Kategori: 111 YTL
2.Kategori: 89 YTL
3.Kategori: 78,50 YTL
4.Kategori: 67 YTL
5.Kategori: 56 YTL
6.Kategori (Golden Seat): 125 YTL
ön bilgi - 18 yaş sınırı yoktur.
- Kapı Açılışı 19:00 / Konser Başlangıcı 21:30
- Her etkinlik sonrasında, sahne alacak sanatçılarında katılacağı After Hour Party'ler ile ilgili detaylar yakında açıklanacaktır.
-Kool & The Gang, üç neslin müzik yapısını etkileyen, dünya çapında 70 milyondan fazla albüm satmış olan bir topluluk...

"Celebration," "Cherish," "Jungle Boogie," "Summer Madness" ve "Open Sesame" gibi şarkıları iki Grammy, yedi American Music ödülü, 25 Top Ten R&B hit, dokuz Top Ten Pop hit, ve 31 Gold ve Platinium albüm kazandı. Kool & The Gang 30 yılı aşkın bir süre performans gösterdi ve tarihteki en uzun süreli R&B topluluğu oldu. Uzun süren kariyer başarılarının sebebi ise müzikal evrimdir.

Kool & The Gang'in klasikleri rap ve hip hop sanatçıları için her zaman ilham kaynağı olmuştur. Halen kapsamlı dünya turneleriyle seyirciyi eğlendirmektedirler. Rusya'daki performanslarıyla tarihe geçtiler ve Tayvan'da konser veren ilk Afro-Amerikan topluluk oldular.

90ların ortalarına doğru, Amerika, Avrupa ve Japonya'da 70ler ve 80lerin müziğine olan nostaljik ilgi çoğaldı. Kool & The Gang'in "Jungle Boogie" klasiği Pulp Fiction soundtrackinde yer aldı. "Ladies Night", "Hollywood Swinging" gibi parçalar Masei Puff Daddy, Coolio ve Will Smith gibi rap sanatçıları tarafından coverlandı.

Kool & The Gang dünya çapında, genç, yaşlı, yer yaştan oluşan kalabalık bir hayran kitlesi için konserler vermeye devam ediyor.

Kool & The Gang üyelerinin gelecekle ilgili görüşleri:

Robert "Kool" Bell: "Başarımızın temelinin R&B ve Pop müzik arasında kalan o ince sınırda kalabildiğimiz için sağlam kaldığına inanıyorum. Bu milenyumda 30 yıllık başarımızı kutluyor olacağız. Hip hop, R&B ve Jazz soundlarını harmanlayarak kendi müziğimizle birleştirmeye devam edeceğiz. "
http://www.biletix.com.tr/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HAR07
 
Üst