Duyuru Konuyu yukarıya taşıma

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,592
Selamlar,

Kullanıcılar kendi konularını günde 2 defa üste taşıyabilecek.

Bunun için "Konuyu üste taşı" butonunu kullanın.

Sorun yaşarsanız bu başlık altından belirtin.

Kolay gelsin.

Ekran görüntüsü 2023-01-15 134221.png

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Hocam bu özellik neden yıllardır bu forumda yoktu, asıl soru bu olmalı bence. Xenforoya hemen eklenebiliyor bu özellik ama demek ki yapmak istemediniz daha önce

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Hocam bu özellik neden yıllardır bu forumda yoktu, asıl soru bu olmalı bence. Xenforoya hemen eklenebiliyor bu özellik ama demek ki yapmak istemediniz daha önce
Vakit bulamamışlardır. İşleri çok yoğun sıra gelmedi büyük ihtimal. Şimdi geldi boş verin öncesini.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Kendi konumu yukarı çıkardım. Konuyu üste çıkardığımda zaten günler önce yazılmış olan son yorumu daha yeni atılmış gibi gösteriyor. @Developer

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Vakit bulamamışlardır. İşleri çok yoğun sıra gelmedi büyük ihtimal. Şimdi geldi boş verin öncesini.
Yok hocam ben vakit bulamadıklarından dolayı olduğunu düşünmüyorum, çünkü bu forum yıllardır var ve istense illaki yapılırdı şimdiye kadar, ama dediğiniz gibi öncesi önemli değil. Sonuç olarak yapıldı ve yapanın eline sağlık, bu forumu bizim için daha güzel hale getirdiği için.

Ayrıca bence forumda geyik konuları ana sayfada görünmeli, konu dışı konular da görünmeli. Böyle olursa insanların daha aktif olacağını düşünüyorum. Anlıyorum burası bir teknoloji forumu ama birçok spesifik kategorideki forumda konu dışı kategorisi ana sayfada görünüyor

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,592
Yok hocam ben vakit bulamadıklarından dolayı olduğunu düşünmüyorum, çünkü bu forum yıllardır var ve istense illaki yapılırdı şimdiye kadar, ama dediğiniz gibi öncesi önemli değil. Sonuç olarak yapıldı ve yapanın eline sağlık, bu forumu bizim için daha güzel hale getirdiği için.

Ayrıca bence forumda geyik konuları ana sayfada görünmeli, konu dışı konular da görünmeli. Böyle olursa insanların daha aktif olacağını düşünüyorum. Anlıyorum burası bir teknoloji forumu ama birçok spesifik kategorideki forumda konu dışı kategorisi ana sayfada görünüyor
Selamlar,

Biz yönetim olarak bu özelliği kullanıyorduk. Artık kullanıcıların da kullanması kararını aldık.

Kolay gelsin.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,229
Görünüyordu da ancak kullanıcıların bütün odağı bu tarz konulara vermesinden dolayı kaldırıldı. Yoksa ne forum oyunları dönerdi burada. :)

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Selamlar,

Biz yönetim olarak bu özelliği kullanıyorduk. Artık kullanıcıların da kullanması kararını aldık.

Kolay gelsin.
Ben de sizlerin yani yönetimin isteği doğrultusunda getirildiğini düşünüyordum hocam, ayrıca yönetimin bu özelliği zaten kullandığını bilmiyordum. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görünüyordu da ancak kullanıcıların bütün odağı bu tarz konulara vermesinden dolayı kaldırıldı. Yoksa ne forum oyunları dönerdi burada. :)
Forum benim olsaydı varsın dönsün öyle olaylar derdim hocam. Evet moderatorlerin daha çok denetim yapması gerekirdi o zaman ama daha iyi değil mi işte, daha aktif üye, moderatorler için daha fazla iş vs vs