- Reaksiyon puanı
- 3,252
Aradaki boşlukta konuyu görüntüleyen üyeleri görürdük. Ne için kaldırıldı?
Sacma olmus. Zaten aktif oldugunu ya da hangi konuya baktigini gizlemek isteyen uyeler gizlilik sekmesinden halledebiliyordu. Turk forum aleminde bu gerekce ile bu ozelligi kaldiran bir forum yok. Kaldi ki kullanici gizliligini etkileyen bir durum da yok.Kullanıcı gizliliği için bu uygulamayı kaldırma kararı aldık.
Oradan deaktive etse de üstteki sekmede gözüküyordu ve bir manası kalmıyordu.Zaten aktif oldugunu ya da hangi konuya baktigini gizlemek isteyen uyeler gizlilik sekmesinden halledebiliyordu
Bu özellik eklenti ile oluyor, kaç XenForo tabanlı forumda vardı da kaldırdı bilmiyorum ama diğer platformlar bizi ilgilendirmez. 3 büyük XenForo tabanlı forum var Türkiye'de, tek bizde vardı bu eklenti ek olarak.Turk forum aleminde bu gerekce ile bu ozelligi kaldiran bir forum yok.
Techolay Sosyal'de var.tek bizde vardı bu eklenti ek olarak.
Hayır, çevirim içi durumu göstermeyi kapatınca gözükmüyor, sadece yetkililer görebiliyor.Oradan deaktive etse de üstteki sekmede gözüküyordu ve bir manası kalmıyordu.
Önceden böyle özellikler eklenirken veya çıkartılırken önce forumda konusu vs. açılırdı şahsen kaldırılmasını doğru bulmadım bence ayrı bir konu başlığı altında bir oylama tarzında bu konu tartışılabilir. Daha öncesinde Uçuşan Üyeler - Uzaklaştırılan Üyeler konusunda olduğu gibiKullanıcı gizliliği için bu uygulamayı kaldırma kararı aldık.
Şu açıdan gerekli bir özellik: Örneğin, bir konu açtınız ve konuya bilgili bir kişiyi etiketlediniz veya bir sorununuz oldu, yöneticilerden birini etiketlediniz. O kişi konuya baktı mı, bakmadı mı gibi soru işaretlerini gideriyor. Bide ben seviyordum ya o özelliği.Gereksiz gibi. Bize ne yahu kim bakmış kim ne etmiş.
Bundan sonra da böyle olacak, olumlu eleştiriniz ve fikriniz için teşekkürlerÖnceden böyle özellikler eklenirken veya çıkartılırken önce forumda konusu vs. açılırdı şahsen kaldırılmasını doğru bulmadım bence ayrı bir konu başlığı altında bir oylama tarzında bu konu tartışılabilir. Daha öncesinde Uçuşan Üyeler - Uzaklaştırılan Üyeler konusunda olduğu gibi
Oylama yapalım abi, ona göre açarız.seviyorsanız açın çocuklar bana sormayın bana fark etmez, @Alanur Erdemir açarsın özelliği
Şuanda görebiliyor musunuzKullanıcı gizliliğini etkilemediğini basit 1-2 mesaj ile kanıtlamamıza rağmen, gizliliği etkilediğinden dolayı başlatılan oylamada birçok üye eklenti kaldırılsın seçeneğine oy verdi ve sebepsiz yere eklenti kaldırılmış oldu. Yeniden değerlendirme yapılacak mı?
@Serkan Atakan
Maalesef.Şuanda görebiliyor musunuz
Şimdi geldi. @Serkan AtakanMaalesef.