- Reaksiyon puanı
- 11

Youtubedeki yetişkin içerikler
Yeni bir gmail hesabı açıp YouTube'a girdim. Karşıma yetişkin içerikli video reklamı çıktı, yalnız videoyu izlemek için ödeme yapmak gerekiyormuş. YouTube yetişkin videoları yayınlamaya başlamış. "Yetişkin" kelimesi yerine "özel" kelimesini kullanmışlar. Yok artık.

Yukarıdaki konuyu açmıştım ve son bir cevap yazmıştım. Cevabı yazdıktan sonra konuyu kitledeniz ve cevabımı sildiniz. İnsanlar özgür platformu diye geliyor, ama gereksiz bir davranış sergiliyorsunuz. Küfür, hakaret vesaire etmediğimiz halde konuyu gereksiz bir şekilde kitlediniz. Bir açıklama yapmak zorundasınız
Konuya "Müslüman olan bunu satın almaz." diye birisi yorum yapmış. O kişinin bu yorumuna cevap yazdım ve buna neden alındınız da kitlediniz konuyu?
Yazdığım son cevap:
"Sen bir liste yap da, herkes hayatını ona göre şekillendirsin. Müslüman olsun olmasın fark etmez. İster Müslüman olur ister Hristiyan ister Budist vs. Hemen ortaya din ayağıyla yaklaşıyorsunuz. Müslüman da alır Hristiyan da alır sana ne? Şu din vaaz yobazlığınızı başka yerlere yazın, milleti rahatsız etmeyin. Benim açtığım konulara bu düşüncede yaklaşmazsın. Kimse kimseye sorumlu olarak doğmadı ki her şeyden kendiniz sorumluymuşsunuz, her konuda dinci konuşmak zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Eğer böyle düşünüyorsan bana her ay 500 TL yolla, ihtiyacım var çünkü. Paraya ihtiyacım var. Bunu da düşünüyorsan bana para yolla hadi. Düşünüyorsan??? Yani düşüncenizi belirterek icraatsiz bir iş yapmak yerine, insanlara faydalı olacak işler yapın. Kimsenin ne yapmak istediğine karışamazsınız ve bu konuda fikir belirlemezsiniz, çünkü sizden herhangi bir fikir isteyen olmadı."
İsterseniz bu konuyu da kitleyin, hatta cesaretiniz varsa üyeliğimi de silin. Bu kadar gereksiz bir davranış sergileyen yerde durmanın gereği yok ki. Çocuk gibi iş yapıyorsunuz.