Konuştukça MHP'li vekilleri çileden çıkardı VİDEO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
'Neden 10 Kasım'da bu görüşme yapılıyor?' diye muhalefetin ağır eleştirilerine hedef olan AK Parti adına konuşan Suat Kılıç, öyle sözler etti ki MHP'li vekiller kürsüye yürüdü. İşte tansiyonun yükseldiği o dakikalar:

[SDNTV]http://video.haber7.com/video_contents/10112009203918.flv[/SDNTV]

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Birilerin kuyruğuna basınca Sinirlendiler nedense Hatırlamıyorlar heralde apoyu ipten alanların kendileri olduğunu...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Mhp lilerin çocukluktan öğrendikleri bir şey var...
fikirlerine değil bileğine güven...
bileğine güvenemediğinde silahına güven...
Adamlar güç üzerine yetişiyor...
daha ilk okuldan reis meis kavga gürültü ile büyüyorlar...
Bunlar Milletvekili olduğunda mı efendi düzgün adam olacaklar?

Geçen yerel seçimlerde
partiler tek tek esnafı dolaşıyor ben de dükkandayım her gün bir partinin adayı ve ekibi geliyor...

İnanın her parti Oy toplamak için dahi olsa o kadar nazik o kadar kibar konuşuyor ki...

Bir MHP ekibi geldi içeri girdi SELAM BİLE VERMEDEN bunlar Göksunlu bunların oyu zaten bize dediler çıkıp gittiler...

Adamlar bildiğin Kabadayı...

Ben oy verirken bana hizmet getirecek olanı mı seçeceğim bana kabadayılık taslayacak adamı mı seçeceğim?

Bizim burda MHP nin belediye başkan adayı Eski AKP liydi... AKP den aday gösterilmeyince MHP ye geçmişti.. çok sevilen sayılan Şeker gibi bir insandı... Herkes kazanması için mutlak gözüyle bakıyordu... Üstelik AKP nin belediye başkan adayından da memnun değillerdi...

Ve seçimleri AKP kazandı...

Tabi sorgulamaya başladılar niye böyle oldu diye..
Cevap şu...
Aday çok iyi çok güzel ama çevresinde ona oy toplamaya çalışan MHP liler 1 oy getiriyorsa 5 oy kaçırıyorlar... Bu kabadayılık bu millete bağırıp çağırmakla bu asıp kesmekle halkın oyunu alamazsın ki... Yazık oldu Aday a dediler...

MHP daha ilk okuldan başlıyor... Reis falan diyerek her ortama efendi olmaya herkesi ezip korkutup yönetmeye...

Bu adamlar ülke nin başına geldiğinde başka partiden olanları yine gençliklerindne aldıkları terbiye ile ezmeye devam edecekler...

İçlerinde gerçekten bu vatanı milleti seven çok iyi hizmet edecek adamlar olabilir.. ama o üç beş kişinin hatrına çetevari mafya vari karaktere sahip kabadayılara da Ülke teslim edilmez ki?

Ülkeye hizmet etmeye mi talipsin... Ülkeye efendi olmaya mı talipsin belli değil...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Tahtaları eksik biraz :P

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Geçen yerel seçimlerde
partiler tek tek esnafı dolaşıyor ben de dükkandayım her gün bir partinin adayı ve ekibi geliyor...

İnanın her parti Oy toplamak için dahi olsa o kadar nazik o kadar kibar konuşuyor ki...

Bir MHP ekibi geldi içeri girdi SELAM BİLE VERMEDEN bunlar Göksunlu bunların oyu zaten bize dediler çıkıp gittiler...

Ben oy verirken bana hizmet getirecek olanı mı seçeceğim bana kabadayılık taslayacak adamı mı seçeceğim?

Bizim burda MHP nin belediye başkan adayı Eski AKP liydi... AKP den aday gösterilmeyince MHP ye geçmişti.. çok sevilen sayılan Şeker gibi bir insandı... Herkes kazanması için mutlak gözüyle bakıyordu... Üstelik AKP nin belediye başkan adayından da memnun değillerdi...

Cevap şu...
Aday çok iyi çok güzel ama çevresinde ona oy toplamaya çalışan MHP liler 1 oy getiriyorsa 5 oy kaçırıyorlar... Bu kabadayılık bu millete bağırıp çağırmakla bu asıp kesmekle halkın oyunu alamazsın ki... Yazık oldu Aday a dediler...

MHP daha ilk okuldan başlıyor... Reis falan diyerek her ortama efendi olmaya herkesi ezip korkutup yönetmeye...

Bu adamlar ülke nin başına geldiğinde başka partiden olanları yine gençliklerindne aldıkları terbiye ile ezmeye devam edecekler...

İçlerinde gerçekten bu vatanı milleti seven çok iyi hizmet edecek adamlar olabilir.. ama o üç beş kişinin hatrına çetevari mafya vari karaktere sahip kabadayılara da Ülke teslim edilmez ki?

Ülkeye hizmet etmeye mi talipsin... Ülkeye efendi olmaya mı talipsin belli değil...

Dediklerine harfiyen katılıyorum..

Bir de Sn.Suat Kılıç'ta çok güzel konuşmuç tebrik ediyorum kendisini.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Hay maşallah ne güzel çikiyor sesi hitabet süper

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
apoya yataklık yapanlar bunlar değilmi daha ne bağırıp duruyorlar apoyu ipten kurtaran sözde milliyetçi parti :)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
E.Tayip Erdoğan malumunuz bir sonraki seçimden sonra yok. Peki, onun yerine kim geçecek? Ben şimdilik bu sorunun cevabının bu adam(Suat Kılıç) olduğunu düşünüyorum.

Neden mi?
Kendine hâkim
Bilgili ve genç
konuşma üslubu çok iyi
Hitabet gücü yüksek...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

Geçen yerel seçimlerde

Cevap şu...

1-- İdamın kaldırılmasına imza atmayan tek parti MHP dir..

2-- Bütün yorumların da MHP ile ilgili olumsuz görüşler sunmaktasın...
MHP büyük ve köklü bir oartidir.. İçine sızmış korkaklar (partiyi kullanıp insanlara kabadayılık yapan ş...sizler) olacaktır..
Sanan tavsiyem Yusuf Ziya ARPACIK Başeğmediler kitabını oluman olacaktır...
3-- Hükümet vatanı bölecek adımlar atmaktadır...Açılım yapmadan önce Güçlü ordu;güçlü bir ekonomi gereklidir...Dış güçler istedi diye açılım yapılmaz yapılamaz...
4--Milliyetçilik==Bütüm Müslümanları kapsamaktadır...(Türk;kürt;Arap ...)
Kaynak KURAN; Hedef Turan;
5--Vatana ihanet edecek en son insanlarda gerçek ülkücülerdir...(Dini ve milli değerlere saygılı )
Tekrar söylüyorum : Güçlü bir ordu ;Güçlü bir ekonomi ve en önemlisi eğitim(dini eğitim ve pozitif bilimler) olmadan böyle şeyler zararımıza olacaktır...
Mavi akım olayı ile

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ama imza atanlara ses çıkarmayan bir şekilde gizli tasdik veren de onlardır... Eğer onlar biz İdamın kalkmasını istemyoruz gerekirse hükümetten çekiliriz deselerdi İdam kalkmazdı... Burda çocuk kandırmaya kalkmayınız... Hatta o gün İdam kaldılımak isteniyo biz idamı kaldırmak istemiyoruz deyip hükümetten çekilse ve Ülke seçime gitseydi MHP tek başına açık ara Lider parti olur çok şikayet ettiğiniz AKP daha kurulduğu gibi Meclise ve iktidara gelemezdi....
MHP büyük ve köklü bir oartidir.. İçine sızmış korkaklar (partiyi kullanıp insanlara kabadayılık yapan ş...sizler) olacaktır..
Sana tavsiyem Eski İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu'nun Ankarada Gölge Oyunları adlı kitabını okumandır... MHP nin içine kimler sızmış MHP nasıl dış mihraklar için habersiz şekilde vatanı seviyoruz diyerek vatana zarar vermiş tetikçi olarak kullanılmış gör... Eski Bir İstihbarat Daire başkanının bir bildiği olsa gerek... MHP ye sızanları eğer gerçekten bilmek ve görmek istiyorsan oku... Vatanı Milleti çok seviyorum diyenlerin nasıl yabancı ellerin altında oyuncak olduğunu anla...
3-- Hükümet vatanı bölecek adımlar atmaktadır...Açılım yapmadan önce Güçlü ordu;güçlü bir ekonomi gereklidir...Dış güçler istedi diye açılım yapılmaz yapılamaz...
Hükümet daha ne yapacağını açıklamadı... Sen hangi adımı atacağını nerden biliyorsun da vatanı bölecek diyorsun... Bu proje Milli Güvenlik kurulunda tartışıldı kabul gördü... MHP kadar Ordu neyin ne olduğunu bilmiyor mu? Biliyorsa neden Başbuğ Açılımı destekliyoruz diye açıklama yapıyor...
Atatürk Milliyetçiliği dediğin gibi bu ülkede yaşayan Türkiye cumhurieti vatandaşı herkesi kapsar... Ama Ülkü Ocaklarının internet sitelerinde Kafatasçılık yapılırken bizim bunları görmemişlikten gelmemiz mümkün değil... Halkın arasında Müslüman olan herkes kardeşimiz diyeceksin kendi aranızda bütün ayrı etnik unsurları hain diye adlandırıp durmadan bir birinize bunlara karşı dikkatli olun gerekirse yok etmek için hazırlanın diye talimat vereceksin...
5--Vatana ihanet edecek en son insanlarda gerçek ülkücülerdir...(Dini ve milli değerlere saygılı )
Dini ve milli değerlere sahip... Gece bir grup genç DERGAH'tan çıkar evlerine gider... Karşılarına bir sarhoş çıkar... Sayın Türküğün 9 maddesini der... Gençlerden biri de Bu adama sen Say İslam'ın Beş şartını cevabını verir... Sarhoş Ülkücü şaşkın afallayıp oradan uzaklaşır...
Tekrar söylüyorum : Güçlü bir ordu ;Güçlü bir ekonomi ve en önemlisi eğitim(dini eğitim ve pozitif bilimler) olmadan böyle şeyler zararımıza olacaktır...
Mavi akım olayı ile

Son olarak Babam eski Ülkücü...
Ankarada Ülkü ocaklarının yönetiminde bulunmuş biri...
O sağ sol kavgalarında Gençleri ocağa toplar herkesi gruplara böler kavgaya gönderirlermiş... Kendileri de normal ülkücü gençlerin bilmediği bir yerde toplanıp kavgaların bitmesini beklerlermiş... Kavga bitti haberi geldiğinde grupları toplar onlarda durum raporu alırlamış...
Bu kavgaya giden ülkücü gençler de babam gibi yönetimde olanları sorgulayamaz onları diğer gruplar ile kavgaya gitti zannedermiş... Halbuki Babam gil kapalı kapılar ardında kavgalar bitene kadar çay içip kahve için sohbet edip vakit geçirirlermiş...

O günleri anlatan babam bir çok MHP içindeki yanlışlığı gördüğü için onlardan kesin bir şekilde uzaklaştı... Ben bunları Babamdan 20 yaşını geçtikten sonra tesadüfen öğrendim... Bunları benden bile sakladı... Belkide gençliğin getirdiği heyecanla sağda solda söylerim Ülkcüler de bana bir şey yaparlar diye korktu...

Böyle mafya gibi toplumu korkutan sindiren her zaman bölünecez parçalanacaz bizden başka bu ülkeyi kimse sevmez diyen başka bir parti daha yok bu ülkede... :hammer: Şu komunist usulü korkutarak sindirerek yönetme anlayışını ne zaman bırakacak bizim Türkiyedeki partiler bilmiyorum...

MHP bizi seçmezseniz ülkeye ihanet edenler yönetime gelir ülkeyi satarlar diyor...
CHP bizi seçmezseniz İran gibi oluruz Laiklik Cumhuriyet elden gider diyor...
:hammer: :hammer: :hammer:

Bir kez de MHP beni seçerseniz yol yapacam hastane yapacam eğitime önem verecem fabrika yapacağım demokrasiyi güçlendireceğim özgürlükleri arttıracağım dedi mi? :hammer: :hammer: :hammer:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Mavi akım olayı ile

Sana sonuna kadar katılıyorum. Gerçekler bu kadar açıkken bunları göremeyenlere sadece acıyorum bunu görüpte insalara farklı empoze etmeye çalışanlaada kinim ve öfkem hiç bitmeyecektir.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Suat kılıç ana haber bülteni sunmalı, kendi önüne verilenleri çok güzel dillendiriyor.En gıcık olduğum tiplerden biri, demogoji konusunda çok iyi, inşallah günün birinde karşılaşırız da, ağız dalaşına gireriz.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Elbruz46:
Değerli arkadaşım her şey her yer de söylenmez...Baban eski ülkücü ise (ülkücülüğün eskisi yenisi olmaz!!) ona sor..
Bak sağ sol olayları 12 Eylül darbesi yapılsın diye iç ve dış mihraklar tarafından oynanan bir oyun olduğu artık herkesce bilinmektedir...
Ayrıca:Apo idam edilmesin ve
MHP hükümetten ayrılmasın diye neler yapıldı biraz araştır....

Bahçeli MHP nin bilmeyenler yada kötülemek isteyenler tarafından kullanılmak istenen imajını düzeltti...
Ayrıuca arkadaşım: geçmişte olmuş ya da olduğu iddia edilen olaylardan dolayı Milliyetçiliği (yada MHP) kötüleme...
Ayrıca ülkücü olan binlerce Kürt kardeşimiz vardır....

İslamiyet ruhumuz !!!
Türklük bedenimizdir....

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet arkadaşın babası gibi Mhp içindekiler yüzünden şuan bu durumdadır MHP ve Ülkücülük... İğneyi kendine çuvaldızı başkasına kardeşim... Ayrıca alınıp kızma kendin söylemişsin babanın neler yaptığını...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Elbruz46:
Değerli arkadaşım her şey her yer de söylenmez...Baban eski ülkücü ise (ülkücülüğün eskisi yenisi olmaz!!) ona sor..
Bak sağ sol olayları 12 Eylül darbesi yapılsın diye iç ve dış mihraklar tarafından oynanan bir oyun olduğu artık herkesce bilinmektedir...
Ayrıca:Apo idam edilmesin ve
MHP hükümetten ayrılmasın diye neler yapıldı biraz araştır....

Bahçeli MHP nin bilmeyenler yada kötülemek isteyenler tarafından kullanılmak istenen imajını düzeltti...
Ayrıuca arkadaşım: geçmişte olmuş ya da olduğu iddia edilen olaylardan dolayı Milliyetçiliği (yada MHP) kötüleme...
Ayrıca ülkücü olan binlerce Kürt kardeşimiz vardır....

İslamiyet ruhumuz !!!
Türklük bedenimizdir....

Apo idam edilmesin MHP hükümetten ayrılmasın diye neler yapıldı araştır demişsin...

O zaman sormazlar mı adama sen madem gücün yetmedi... Sana BASKILAR yapıldı... Yarana tuz bastın acını içine gömdün İdamın kaldırılmasına göz yumdun...

O zaman seçim meydanında ne diye İp atıyorsun?

Bu samimi bir yaklaşım mı?
Senin yapamadığını üstelik Yapmak için yemin ederek halktan görev aldığın şeyi yapamıyorsun bunu yapmadı diye niye başkasını suçluyorsun?

MHP Baskı altında kaldığında hükümetten ayrılamadıysa... Bir şekilde altına imza atmasa dahi İdamın kalkmasına izin verdiyse bu gün başka hiç bir hükümeti vatan ihanetliği ile suçlayamaz...

Aynı senin tezinle devam edeyim...
BELKİ...
O gün MHP nin hükümetten çekilmesini engelleyen GÜÇLER
Bu gün AKP ye baskı yapıyor bu açılım için...

O zaman MHP, AKP den daha iyidir diyebilir miyiz?
İkisi de güç karşısında boyun eğmiş olmuyor mu?

Ve sana bir soru daha...
Ben bu MHP ve APO idamın kalkma konusunu çok sordum soruşturdum...
Benim muhatabım olan gençler bana cevap vermediler...
Bilselerdi mutlaka cevap verirlerdi...
Bu ülkü ocaklarında onlara ne olduğunu anlatmadılar mı?
Ya da ülkücü gençler benim kadar merak etmedi mi MHP nin neden hükümetten çekilmediğini...

Bir tanesi çok saçmaladı.. o lafına çok güldüm... ciddiye alınacak bir şey değil deli saçması...
Neymiş Devlet Bahçelinin başına Mecliste silah dayamışlar o yüzden böyle olmuş...

Ya buna inanan ülkücü gençler var... Yazık ya... Bu adamlar bu ülkü ocaklarında ne yapıyor?

MHP o zaman hükümetten çekilerek idamın kalkmasına engel olsaydı Emin ol İLK seçimde Tek Başına iktidar olurdu... Ha bunu bu güne kadar sürdürebilir miydi onu bilmiyorum...

Şimdi bana sen cevap ver ne oldu da MHP o dönem hükümetten çekilemedi?

Apo yu asmazsak kendimizi asarız diyenler Neden kendilerini asmadı...

Kimsenin kendisini asmasını beklemiyoruz ancak O dönem MHP de milletvekili olanlar MHP yönetiminde olanlar İstifa etselerdi bu bizim için kendilerini asmış anlamına gelirdi...

O gün İdamın kaldırılmasına göz yuman değil de Yep yeni bir Milliyetçi kadro var karşımızda... Eskilerin yaptığıyla bunları yargılayamayız diyebilirdik...
Ama Apo yu asamadılar Kendilerini de asamadılar ( istifa edemediler GERİ GELMEMEK ÜZERE)

--------

Konuyla alakasız ama Devlet Bahçeli Ülkcüleri sokaktan çekti... lafına ben hiç bir zaman inanmam kusura bakmayın...
Yanı başımdaki üniversitede okuyan ilçeme misafir olarak gençlerin Ülkücü gençler tarafından baskıya maruz kalmaları son bulana kadar...

O garip memleketinden uzak yabancı bir ilçeye gelen genç bu gün benim ilçemde rahat edemiyorsa ben böyle milliyetçilik batsın derim... :hammer:

Adana dan gelen, Afyondan gelen, Urfadan gelen bu ülkenin çocuğu değil mi?
Hani bu ülke hepimizindi?
Bu ülke benimse ben maraşta olduğu kadar adana da da rahat etmeli değil miyim...
Sırf kendi memlekteimde değilim diye neden bu bana hükmetme bana baskı kurma çabaları? Bu adamlar daha kendi ülkesinin gençlerine tahammülü yok sırf başka şehirden diye...

Kaç tane genç biliyorum burda ülkücülerin verdiği rahatsızlık yüzünden Üniversiteyi bırakıp çekip memleketine döndü... :hammer:

Ülkü ocaklarında bunu mu öğretiyorlar...
Seni şu fakültenin reisi yaptım git gücün kim yetiyorsa baskı kur orada imparator sensin assan da haklısın kessen de haklısın diye mi öğütlüyorlar?

Sanmaki ben solcu bir komunistim...
Adana da üniversitedeyken Komunistler beni aylarca fakülte fakülte aradılar...

PKK lılara soğuk savaşım oldu...

Ama ülkücülerle de çok tartıştım...
çevrem ülkücü arkadaşlarım ile dolu...

Ve ben ne zaman bu gençlere yapılan haksızlıktan bahsetsem haklısın doğrusun diyorlar... Ama hiç değişen bir şey yok... yine baskı yine dayak yine korkutma... yine yasaklar...

MHP bu ülkücü denilen genç tabanının adam akıllı düzeltmeden kimse bana MHP yi övmesin... MHP li bir Reis gitsin kendi ülkücülere Reislik yapsın kimsenin bana resilik taslamaya hakkı yok :hammer:

Arkadaşımın biri HEPAR gençlik koları başkanı... Gençlik kollarını oluşturuyor gençleri topluyordu... Onla da konuştum... Ülkücüler gibi olmayın... Siden olmayana baskı kurmayın falan dedim... Onlar da emin ol o tipleri kapıdan içeri sokmuyoruz... Temiz okumuş kültürlü bir taban toplamaya çalışıyoruz dedi... Ben de İnşallah başarılı olursunuz dedim...

MHP ile problemim bu... Vatan sevgimi ölçmeye kalkıyorlar... Hadlerine olmadığı halde...
Benim üzerimde baskı kurmaya bana reislik yapmaya kalkıyorlar hadleri olmadığı halde...

Bunu neden başka bir parti yapmıyor?
Bir gün ben CHP li bir gencin tesbih sallayıp beni tehdit ettiğine rastlamadım
CHP bu ülkede Köklü bir parti değil mi?

DP DYP Anap ekolünden de böyle bir baskı görmedim...
Bunlar köklü partiler değil mi?

Milli görüş var... Tamamen ideolojik olarak bana karşı bir grup Onların neden böyle birlik olup onu bunu korkutup sindirmeye çalıştıklarına rastlamadım?

Bu ülke dayakla tesbih sallayarak kıravatsız takım elbise giyip sivri uçlu ayakkabı giymekle mi kurtarılacak?

Bunlar mı örnek genç?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Suat Kılıç, 23 Temmuz 1972'de Samsun'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Elmas'tır. Avukat, hukukçu, sarı basın kartı sahibi gazeteci ve yazar; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Dünya Radyo, Kanal 7, NTV ve Kanal D'de program yapımcısı, sunucusu, haber müdürü ve haber editörü olarak görev yaptı. 22. Dönem Samsun Milletvekili. 22. Dönem'de TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 23. Dönem'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Üyesi oldu. İngilizce bilen Kılıç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çok hoşuma gitti konuşması. Birilerinin ezberini bozduğu çok açık. Turnusal kağıdı gibi belli etti meclistekilerin rengini. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha ön planda bulurum sevgili hemşerimi...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ötme bülbül ötme..:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
...

MHP bizi seçmezseniz ülkeye ihanet edenler yönetime gelir ülkeyi satarlar diyor...
CHP bizi seçmezseniz İran gibi oluruz Laiklik Cumhuriyet elden gider diyor...
....

elbruz46 iyi demişşin
bende bizzat akpli partililerin biz Allahın partisiyiz diye oy istediklerini köylüden kendi kulaklarımla duydum ..

bu partilerin hepsi bişeyi kendi tekeline almaya bayılıyor..

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Mavi akım olayı ile
+982375

Arkadaşım eline koluna sağlık.

:thumbup: :clap: :thumbup: :clap: :thumbup:

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
çok değik ya 4 5 yıl sonra akp'nin imzaladığı anlaşmalar da açıklanacak. bakalım o zaman ne olacak sonuç ?
öyle mikrofonu eline alanın afkurduğu, afkuracağı yer değildir meclis kürsüsü, yerli yersiz.
Bülent arınç ise artık tamamen çocuklaştı.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Elbruz46 hep aynı yerdesin...
Peygamber Ocağı olan ordumuza bile sızmış vatan hainleri bile varken illa ki ülkücü camia içine de sızmış hainler olacaktır...
Önemli olan dışar da kalıp eleştirmek yerine dahil olup yanlışları gidermek daha iyi olacaktır..
Ne demiş atalarımız:
Karanlığa sövmek yerine; bir ışıkta sen yak..
Ayrıca ben net ortamında yada gündelik hayatta asla kimseye reislik taslamam...
Neyse konu dağılmasın..
Benim için sağcı solcu olmanın önemi yok...
Ülkücülük sağcılık demek değildir...

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
uzun zamandır yoktu bu görüntüler bu eksikliğimizi tayland meclisinden görüntülerle gideriyoduk şimdi tam oldu.Karşılıklı konuşmayı,dinlemeyi öğrenemedik ne yazık.İyiki meclis salonu büyük ya BM oturumları gibi yada ingiliz lordlar kamarasındaki gibi içiçe yanyana birer sandalyede olsak ne olurdu.Stadlardaki gibi tel örgü çekmek gerekecek bu gidişle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...