Berker Güler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 29
merhaba açmış olduğum bütün konularıu bir moderatör veya yetkili biri rica etsem kapatabilir mi ben bulamadım da (bu konu da dahil) teşekkür ederim
merhaba açmış olduğum bütün konularıu bir moderatör veya yetkili biri rica etsem kapatabilir mi ben bulamadım da (bu konu da dahil) teşekkür ederim
Nemerhaba açmış olduğum bütün konularıu bir moderatör veya yetkili biri rica etsem kapatabilir mi ben bulamadım da (bu konu da dahil) teşekkür ederim
Canımın sıkılmasıyla uzaktan yakından alakası yokYapma amacınız ne canınız sıkılınca konu açmak neden .d
İnsanlar sizin konunuza bakıp sorununu çözebilirCanımın sıkılmasıyla uzaktan yakından alakası yokönceden yazdığım konuları çözdüm.
Yazdığım konular kişisel konular.Kimseye yardımı dokunucağını sanmıyorum.İnsanlar sizin konunuza bakıp sorununu çözebilir
Nasıl kilitleniyor?Bildiğim kadarıyla konular silinmiyor sadece kitleniyor.
Modlar kitliyor. Kitlemek istediğin konunu raporla ve açıklama kısmına yaz.Nasıl kilitleniyor?
Moderatör gelip konunuz böyle gereksizse kilitliyo tabi yardıma ihtiyaç şeylere bişey yapmıyo.Nasıl kilitleniyor?
Beyfendi,anlayamadım bana neden ikide bir laf atıyorsunuz amacınız ne?Konunun nesi gereksiz?Modlar bu konuyu görüp de silsin/kitlesin diye yazdım.Kime göre neye göre gereksiz?Gereksizse girmeyin konuya basitindenModeratör gelip konunuz böyle gereksizse kilitliyo tabi yardıma ihtiyaç şeylere bişey yapmıyo.
1.Yanlış kategori,Konunun nesi gereksiz
Yanlış konu olduğunu bende biliyorum en çok bakılan konulardan biri olduğu için buraya yazdım.Ayrıca anlamsız size göre.Ayrıca da zamanınızı harcamaya ne kadar meraklısınız tek amacım sizin gibilerle uğraşmaktansa bir modun gelip 68 tane 1.5 yıllık konularımı kapatması.1.Yanlış kategori,
2.Anlamsız ileti.
Eskiyse kimse mesaj yazmıyosa kapatmaları gayet normal.Yanlış konu olduğunu bende biliyorum en çok bakılan konulardan biri olduğu için buraya yazdım.Ayrıca anlamsız size göre.Ayrıca da zamanınızı harcamaya ne kadar meraklısınız tek amacım sizin gibilerle uğraşmaktansa bir modun gelip 68 tane 1.5 yıllık konularımı kapatması.
Eskiyse kimse mesaj yazmıyosa kapatmaları gayet normal.
Eskiyse kimse mesaj yazmıyosa kapatmaları gayet normal.Bir modun görmesi dileğimleEskiyse kimse mesaj yazmıyosa kapatmaları gayet normal.
Öyle bir mantık yok. Konuları silmiyoruz.Yazdığım konular kişisel konular.Kimseye yardımı dokunucağını sanmıyorum.