Yardım Konularım silinebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Moderatör gelip konunuz böyle gereksizse kilitliyo tabi yardıma ihtiyaç şeylere bişey yapmıyo.
Beyfendi,anlayamadım bana neden ikide bir laf atıyorsunuz amacınız ne?Konunun nesi gereksiz?Modlar bu konuyu görüp de silsin/kitlesin diye yazdım.Kime göre neye göre gereksiz?Gereksizse girmeyin konuya basitinden

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
1.Yanlış kategori,
2.Anlamsız ileti.
Yanlış konu olduğunu bende biliyorum en çok bakılan konulardan biri olduğu için buraya yazdım.Ayrıca anlamsız size göre.Ayrıca da zamanınızı harcamaya ne kadar meraklısınız tek amacım sizin gibilerle uğraşmaktansa bir modun gelip 68 tane 1.5 yıllık konularımı kapatması.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Yanlış konu olduğunu bende biliyorum en çok bakılan konulardan biri olduğu için buraya yazdım.Ayrıca anlamsız size göre.Ayrıca da zamanınızı harcamaya ne kadar meraklısınız tek amacım sizin gibilerle uğraşmaktansa bir modun gelip 68 tane 1.5 yıllık konularımı kapatması.
Eskiyse kimse mesaj yazmıyosa kapatmaları gayet normal.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Yazdığım konular kişisel konular.Kimseye yardımı dokunucağını sanmıyorum.
Öyle bir mantık yok. Konuları silmiyoruz.

Niye bu kadar bencil oluyorsunuz ki? Sizleri bir türlü anlayamıyorum.

5. Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır ve gerekirse ceza verilecektir.

Açacağınız konular ve yapacağınız yorumlar sizin sorumluluğunuzdadır. Konu açıldıktan, yorum yapıldıktan sonra silinmez. Talep etmeyin. Etmeniz halinde olumsuz geri dönüş alacaksınız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...