Konuları basit nedenlerle kilitlemeyin lütfen.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Merhaba arkadaşlar bazen çok basit nedenlerle konu kilitliyorsunuz.

http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/196949-luganonun-ferrari-aski.html

Allah aşkına burda hakaret, tahrik vs ne var ki?

Olan resimlere ki orjinali komik zaten.

Ben konunun tekrar açılmasını, kilitlenecek bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum.

Başka arkadaşlarında düşüncelerini almak isterim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Valla TazzY arkadaşım gerekeni yapmış. O yapmasa ben yapardım. Tartışma çıkaracak türden konular yasak.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dünde böyle şeyler yayınlandı.arkadaş haklı kapatılmaması lazımdı.yada modlar oturup standartları belirlemeli.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Mod arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. Daha önce benzeri içeriklerde açılan konular seviyesi tartışmalara hatta hakaretlere sebep olduğu için bu tarz "komik" içerikli konular kapatılıyor.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Hayır ne gibi bir tartışma çıkar ben onu anlamadım.

Tartışma çıkarsa vurulsun kilit. Ama olay olmadan kilitleme saçma bir uygulama.

En basit bir haberde tartışma çıkarabilir. Her konu için bu geçerli.

Konuda da tartışma hakaret çıkaran bir unsur da yok ki anlamadım.

Mizah anlayışlarımız çok farklı demek ki.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Hayır ne gibi bir tartışma çıkar ben onu anlamadım.

Tartışma çıkarsa vurulsun kilit. Ama olay olmadan kilitleme saçma bir uygulama.

En basit bir haberde tartışma çıkarabilir. Her konu için bu geçerli.

Konuda da tartışma hakaret çıkaran bir unsur da yok ki anlamadım.

Mizah anlayışlarımız çok farklı demek ki.

Resimlerde Ferrari Luganonun üstündü duruyor ve Sen altına Titanik yazmışsın Aslında bu bile senin ne maksatla konu açtığını gösterir Niyetim kötü olsa onun içinde işlem yapardım!

Burası Taraftar forumu değil Fenerbahçe veya Beşiktaş Forumlarında bu gibi resimler paylaşabilirsiniz çünkü herkesin bi tarafı vardır!

Tartışma çıkarsa Vurulsun kilit demişsin ama %100 Tartışma çıkıcak bi konu için neden insanların birbirlerine seviyesizce Söz etmelerini beklemeliyim mantıklı açıklaman varmı? birilerinin size Hakaret etmesi hoşunuzamı gidiyor?

Benim Mizah Anlayışım Erkek erkeğin üstüne bindiği Tartışma çıkarıcak Titanikli Trenli resimler değil Kusura bakma!

Gereken Açıklamayı yaptım Başka bir sorununuz varsa Üst Yönetime bildirebilirsiniz...

İyi Günler...

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Tartışma göreceli bir kavram. Burda sizi katı bir şekilde eleştirmek değil amacım. Ancak bana ters geldi.

O zaman şu konunda ve şu konunda belden aşağı diye ahlaki değil diye tartışma çıkaralım kilit olsun Tazzy arkadaşım.

Yani tartışma çıkarmak isteyen her türlü çıkarır onu demek istiyorum.

Neyse canınız sağolsun daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum. Üst yönetim filan vs. gerek yok. Sadece kuralların sert bir şekilde uygulanması garip geldi

Teşekkürler..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Doğru o konuda o Bayanın Abisi felan gelir tartışma çıkarır Veya Sevgilisi dimi ?

Bugüne kadar açtığım o tür konularda hiç tartışma olmadı ama Bugüne kadar açılan Futbol içerikli konularda genellikle tartışma çıktı uzatmaya gerek yok Zahmet edip Komik resimleri araştırmışsın ama bi karşılaştır istersen Mantığı görürsün...

Kuralın Serti Yumuşağı olmaz ne ise o uygulanır

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ya yazmamayım diyorum ama ...

İnsaf arkadaş burda lugano ya da ferrarinin babalarımı gelecek tartışma çıkarmaya benim ne demek istediğim anlaşılmıyor sanırım.

Resimlerde Ferrari Luganonun üstündü duruyor ve Sen altına Titanik yazmışsın Aslında bu bile senin ne maksatla konu açtığını gösterir

Hem bu ne demek burda 7 oscarlı Titanik filmine Şahin K. filmi muamelesi yapmayalım. Titanikte geminin önündeki sahne her yerde komedi malzemesi olarak kullanılmıştır, niye gayri ahlaki yorum aklınıza geliyor hemen.

Eğer burda gayri ahlakilik ise bu konu senin konularında kat be kat aşılmış durumda. Resimdeki kişi belli değil diye bişey olmaz mantığı.

O zaman kuralsa kural , eğer eleştirin bu yönde ise, tartışma çıkarır dersen dediğim gibi tartışma çıkar hemde her yerde bak tartışıyoruz , tartışırken bi yerimiz eksilmiyor.

Elbet hakaret vs olmadıktan sonra...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Madem Bu kadar ısrar ediyosunuz kararınızda Üst Yönetim ile İrtibata geçin onlar haklıyı Haksızı Karar verir böyle Kelime oyunlarıyla Oscar moscar diyerek masum rolleri oynayıpta komik hale düşmeyin oradaki Titanikten kastınızı ufak çocuklar bile anlar! Senin Dalga geçtiğin Futbolcuların burada yüzlerce Hayranı var baba abi maksadını anlamışsın daha fazla uzatmıyorum!

Burada Tartışmıyoruz Sen Soru Soruyorsun Neden diye bende Açıklıyorum ama Uzattıkça uzatıyorsun Kısacası Kilit!

Ben hala anlamıyorum soruyorsunuz Yanıtlıyorum ama Israr Üzerine Israr Anlamsızca Yazışmalar size iyi günler üst yöneticilerle İrtibata geçin...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
konunun kilitlenmesi gayet yerinde bir tespit olmuş.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
birbirinizi kırmayacak tartışmalar çıkmayacaksa açık bırakmaya özen gösterelim değerli moderatör arkadaşlarım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Daha önce FB li bilica ile ilgili türlü montajlar yayınlanmıştı.Sabri ile ilgili de çok montaj yayınlandı.Örnekler arttırılabilir.Çok ağır tahrik ve küfür olmadığı müddetçe bu montajlarda da sıkıntı yok bence.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
birbirinizi kırmayacak tartışmalar çıkmayacaksa açık bırakmaya özen gösterelim değerli moderatör arkadaşlarım.

İlla admin gelip söyledikten sonra sorun çözülecek,olmasın istiyoruz arkadaşlar böyle şeyler.Moderatör de ona göre davransın forum kavramında bu var.Kimseyi aşşağlamak değil amacımız,en çok bi smile atıp geçeriz konuya.Niye tartışma çıksın ki.:S

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
böyle konularda tartisma cikmamasini beklemek hayalcilik olur. mod en güzelini yapmis.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
spor konusu bizim forumda çok hassas. bi kaç dakikada tartışma çıkabiliyor. iş işten geçtikten sonra konu kilitlense ne olur. sonuçta ceza verilmek zoruda bile kalınabilir. onun için kilit doğru karar:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
konuyu kilitlemek mi doğru yoksa üslubunu ayarlayamamış üyeye ceza vermek mi doğru?bunu samimi olarak soruyorum.

Yani konuda sıkıntı yok olsa zaten açılmazdı.Sadece sıkıntı çıkması muhtemel bir konu ama bunun sebebi içerik değil fanatik yorumcular.. bence yorum yapan seviyeyi zorlarsa sıkıntı çıkar.Tepkiyi de seviyeli vermeyi öğrenmeli bir üye veremezse cezayı yemeli.

Sayın mod arkadaşlar işiniz zor biliyorum ama bu gibi konuları kilitlemek saha kapatma cezasına benziyor:)) sahayı kapatacağınıza taş atan holigana maçı yasaklayın

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ben Troy İle Aynı fikirde değilim Hala Konuda Müstehcen olan şeylerde var birisi çıkarda Neden Lugano Ferrariye Binmiş Konuyu açan Neden Titanik Benzetmesi yapmış derse Bunada Muhtemel Cevaplar gelecektir.

Böyle konularda tartışma çıkmaz diyen arkadaşları Komik Resimler bölümündeki Bazı spor konularına davet ediyorum Orada Tartışma çıkıncada Neden müdahale edilmiyor İmalarında bulunanlarıda biliyoruz.

Bir Arkadaşda Saha Kapatacağınıza Taş atanı engelleyin demiş Doğru söylüyorsunuz o kadar basit ceza verirsin Susar Ama Hangi birini yasaklıcaksın ? Yasaklamak Birine ceza vermek o kadar kolay değil inanın En son Haddeye gelene kadar Ceza vermemeye çalışıyoruz. Ceza verdikden sonra örnek Bu siyasi konulardada olsun Spor konularındada Muhtemel gelen cevaplar Konuyu neden izin veriyorsunuz açmasına Sonra Yorum yaptırmıyorsunuz oluyor Kapatıp kapatmamakta Tereddütte Bulunuyor insan Şayet Ben bi Beşiktaşlı olsaydım O konuyu açan arkadaşla ile o konuda kesinlikle tartışırdım çünkü altında yaptığı yorum ve Paylaştığı resimde Trencilik oynayan futbolcuları görüyoruz Aslında sıradan futboldan kareler ama Resmin çarptırılma yönü Sıradan Futbol Forumlarındaki muhabbetler...

Burada Konuyu kapatma nedenim Derbi Sonrası açılan futbol konusu olmasından dolayı değil Paylaşılan resimde Futbolcuların Resimdeki pozisyonu ve konunun altına Yapılan Titanik yorumundan dolayıdır.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
zaten cezadan kastım uyarı ya da ceza puanı gibi bir şeydi.

Demiştim ya her olay kendi bütünlüğü içerisinde değerlendirilmeli.Ve bu değerlendirmeyi sizler daha iyi yaparsınız eminim.

İşiniz zor zor..Kolaylıklar diliyorum.İdareci herkesi mutlu edemez ve her zaman kötü adam olur.bunu gerçek hayattan biliyorum.burada da durum farklı değil.:)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
TazzzY ile tamamen aynı fikirdeyim. konuya izin veriliyor, sonra tatışma çıkıp cezalar verilince o zaman niye konuya izin verildi diye anlamsız şikayetler geliyor. Arkadaşlar biz de zamanında üyeydik, konuyu çift taraflı olarak değerlendirebiliyoruz. lütfen konuyu tek taraflı düşünmeyin:)

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
images

Titanic titanic diye söylediğin sahne bu.

2242208851.jpg

Benim Titanice benzettiğim de bu.

Şapkadan tavşan çıkarmada üstümğze yok valla.

Üstelik Titanic benşm yorumum, resimlerde böyle bir ifadede yok. Başka biride bu yorumu yapabilirdi.

Zorhak ın dediklerine katılıyorum. Çok güzel yazmış.