Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
11 çıkmış youtubede kurulumunu gördüm
Ama apple gibi olmuş biraz..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama apple gibi olmuş biraz..
Yarın bir gün de win11 varken de bilmem kaçıncı windows u konuşmak ayıp olmaz mı? Diyecekler ?Krdşm Win7 varken Win11 konuşmak ayıb olmaz mı?(!)
Yani sistemi 2012 yılında toplamıştım ama günümüz şartlarında hala tüm OS' leri kaldırabilecek güçte.Sisteminiz güncel ve güçlü ise Win10 gayet stabil. Eski sistemlerde kararsız çalışıyor.
öngörüsü süper arkadaşWindows 11 çıkacak. 2021’de Windows 10 artık güncel donanımlara yeteri kadar tepki veremiyor. aka.ms/windows11 adında ki bir bağlantıda bunu doğruluyor. Bu bağlantı sizi Microsoft sayfasına yolluyor. Windows 11 yerine başka bir şey yazarsanız da Bing sayfasına yolluyor. Windows 10 yazarsanız ise Windows 10 sayfasına yolluyor. Yani çıkma ihtimali gayet kuvvetli. Microsoft kaynaklı bir bağlantı çünkü bu.
Windows 10’dan sonra yeni sürüm çıkmayacak dediler diyenler de takvime bir bakarsa seviniriz. 2015 yılında bu sözü söyleyen adamlar şu an Microsoft’da çalışmıyor. Zamanında XP’ye SP3 çıkmayacak diyip SP3 çıkartan bir firmadan bahsediyoruz ayrıca. Keza aynı şey DOS döneminde de oldu. Windows 98 son MS-DOS tabanlı sürüm olacaktı güya. Ama sonra Windows ME çıktı.Yani bırakın bu Microsoft’un “bu son olacak.” gibi iddialı ve yalan sözlerine inanmayı. macOS şu an Windows’u böcek gibi eziyor. Sürüm numarası da önce geçen yıl 11, şimdi ise 12 oldu. Microsoft’da 10’da takılıp kalmayacaktır.
Win 10 sürücülerinin aynısını kurabilirsinizŞimdi ben Windows 11 kullanacak olsam, sürücüleri falan nasıl yükleyeceğim? Var mıdır?
Hiçbir şey bilmiyoruz. Tpm sadece şifreleme ile alakalı bir durum. Malum developer sürümü. Tanıtım günü sonrasında esas sürüm çıktığında anlaşılır.Windows 11 için tpm destekli bir anakart olması yükseltme için de mi geçerli arkadaşlar? Casper’ın h61 anakartı elimde var win8.1 ve 10 yükseltmelerinde bir sıkıntı olmadı acaba bu gereksinim ortadan kalkacak mı?
Secure boot belli değerler atıyor sıfırlandığında boot etmeme olabiliyor. Tpm de yazılımsal olarak diski şifreliyor. Şirket çalışanları haricinde başkaları test edilmesin diye olabilir. Bundan dolayı Microsoft yazılımcıların ekleyip veya çıkardığı şeyler sızmasın diyedir. Secure boot ile alakası yok yalnız.Tamam windows 11 ama TPM ve Secure Boot ne alaka? neden windows 10 TPM ve Secure Boot olmadan yükleniyor?
16 GB bellek mi var? Hangi sürüm?Windows 10'a göre bir sürü hizmet açık olması.
Ben Windows 11'e geçtim bile şuan kullanıyorum. Bıkmıştım Windows 10'dan.Dostlar hade yine kötüyüz. Sistem gereksinimleri tavan yapacak(!).
Minimum sistem gereksinimleri inşallah şöyle olmaz;
- 8 GB ve 2400 Mhz Ram,
- 6 çekirdekli işlemci.
SDN'deki haber;
2025 son bulunacak denilen Windows 10, Windows 10'un ilk varyasyonu. Uzun süreler aramızda olacak.
Diğer sürümleri çok uzun süreler arada olacak
Ama çıkacak mı gerçekten, bilmiyorum.
Ama şöyle bir düşüncem var.
Apple macOS gibi olabilir.
Ufak güncellemeler ile Windows 11,
Windows 12 gibi falan.
Evet 16 lakin APU olduğu için 14 GB.16 GB bellek mi var? Hangi sürüm?
Sanal makineden hizmetlere tek tek bakmıştım ancak ekstra bir hizmet görmedim.
Yalnız sızdırılan bu sürüm beta bile değil. Birkaç gün sonra muhtemelen farklı bir sürüm ile karşılacağız. Belki de beta olur...Çok FPS arttırıyormuş. Geçeceğim bugün. Yanlış hatırlamıyorsam, Windows 10 Beta kullanırken, ana sürüme yükseltmiştim. Bu da öyle olur.
forum.shiftdelete.net