Konu Sonlandırılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ayrılan dostlar giderken bana:
Hoşçakal deme sakın bana giderken
Sen gidince hoş mu kalacağımı sanıyorsun
Bana asla Hoşcakal deme
Görüşürüz de ki
Sanki aksam gelecekmiş gibi
Ayrılayım sizden....

ben ayrılıyorum kendinize iyi bakın dostlar.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
buranın modu kimse day_walker denen ***** şikayetciyim site üzerinden millete mesaj atıp sonrada küfrediyo burda öyle küfürler ederimki hergün 24 saat küfür edilmedik bi tarafını bırakmam o **** bi an önce site ile tüm bağının koparılmasını istiyorum onun gibi bi sürü ******* var gereğini yapın yoksa giden çok olucak kalanlarda küfürbazlar olucak onlarla nereye kadar devam edebilirseniz edersiniz

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar çoluk musunuz çocuk musunuz?
Ne bu küfür muhabbetleri hepiniz aklı başında insanlarsınız.
Küfür olayı varsa siz siteden ayrılacağınıza, eden kişi yada kişileri ayırmayı düşünseniz!
Veya bu olayları forumun önünde değilde daha başka bir ortamda yapsanız insanların size karşı olan tutumlarınıda değiştirmezsiniz!

Yöneticiler nerde bu arada bu olayı tatlıya bağlıyacak yada önlenmesini sağlayacak bir arkadas yok mu?

Dışardan bakınca belli bir seviyesi olan bir site yada forum! Bu seviyeyi düşürmeyelim!

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazıları okumadım ama.böyle gitmek ihanettir.
bu gitmekten çok düşmanlığa benziyor.
eğer yasalarla alakalı iş olsaydı suç sayılırdı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bende muratcanberber nikli üyeden özel mesaj yoluyla küfürlü mesaj aldım.
Şu özel mesaj işine bi ayar çekseniz diyorum.Mesela ben izin vermedikçe özel mesaj yollayamasınlar.

Yoksa seviyesiz özel mesajları almaya devam edeceğiz..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Küfür konusunu kapatın,konunun dibine dinamit koymayın,kendi yollarınız ile çözün buraya aktarmayın !!!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

ShiftDelete.Net forumları yaklaşık üç senedir açık. Bu süre zarfında birçok üyemiz geldi geçti. Herkes kendine göre sebeplerle forumlarımızı takip ediyor veya takip etmeyi bırakıyor. Zorla kolundan tutup insanları "kalacaksın burada" diye alıkoyamayız. Sebepleri konusunda fazla açıklama yapmak istemedikleri için biz de kafalarını ütülemeyelim istedik.

Neden buraya yazılıyor? Çünkü dikkat çekmek isteniyor. Ama neye dikkat çekiyorlar, bilemiyoruz tabii. Zira söylemiyorlar.

Ayrılıyoruz diyenlerden yönetici olan arkadşalarımızın yetkilerini aldık. Yasaklanmak isteyenler için ise ricaları ayrıca değerlendireceğiz. Gerçi "girmezsin olur biter" yaklaşımını ben daha çok benimsiyorum ama bu bir nevi bağımlılıktan kurtulma yöntemi gibime geliyor. :)

Bu arada, küçük bir hatırlatma, çok özel veya aşırı ikna edici mazeretler haricinde yasaklanmış hesaplar tekrar açılmıyor.

Biz buradayız, geleni yine bekleriz.

Görüşmek üzere, güzel günler dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...