En azından ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazdığım son mesajlara bakınca o konuda yazdığım mesajları göremedim ve silindiğini düşünüyorum o yüzden.Hayır kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, konunun neden silindiğini bulmaya çalışıp, buraya yazacağım. Size güzel bir haber vereyim haftaya yavaşlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmayacak.Çalışmalarımız başladı, temanın üzeirndeki gereksiz kodları temizliyoruz...
![]()
oley oley oley falan yapıyomuşum
bir de şu 504 gelmese daha süper olacak![]()
Dikkatli SDN okurlarının gözünden de birşey kaçmıyorSNY iyiymiş![]()
En azından ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazdığım son mesajlara bakınca o konuda yazdığım mesajları göremedim ve silindiğini düşünüyorum o yüzden.
Umarım bu yavaşlık en kısa sürede giderilir de biz de SDN'yi tekrardan sık sık ziyaret etmeye devam ederiz. Ama umarım diğer bazı sorunlarda olduğu gibi halledilecek deyip de unutulmaz bu sorun da. Mesela anasayfanın kendi kendini yenileme özelliği video izlemeye engel olduğu için kaldırılacak denmişti ama hala devam ediyor.
geçen haftada 2 gün sonra sorunlar bitecekti. son mesajı ben yazmıştım sonra konu mu kaybolmus...
Ben de bugün Kaspersky'dan uyarı almaya başladım.biliyorum yeri değil ama safariden sdn foruma girdiğimde malware hatası alıyorum . Güvenli değil diyor . Şimdi chrome indirdim chrome da girebiliyorum .
konuların yayınlanmaması yada silinmesi hakkında açan kişiye bi mesaj atılsa daha iyi olur sanki bizde bilmiş oluruz bi daha yapmayız hani =) silinenler görünebilio bazen onlardan bahsetmiorum