Konu silinmesi

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forum yavaşlığıyla ve linkz reklamlarının tarayıcıları donduruğuyla ilgili şikayetlerin olduğu konu neden silindi? :thumbdown:

Anlamadım milleti susturmaya ve bu reklamlara mahkum etmeye mi çalışıyorsunuz???

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Hayır kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, konunun neden silindiğini bulmaya çalışıp, buraya yazacağım. Size güzel bir haber vereyim haftaya yavaşlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmayacak. :) Çalışmalarımız başladı, temanın üzeirndeki gereksiz kodları temizliyoruz... :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
oley oley oley falan yapıyomuşum :D
bir de şu 504 gelmese daha süper olacak:D

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil, konunun neden silindiğini bulmaya çalışıp, buraya yazacağım. Size güzel bir haber vereyim haftaya yavaşlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmayacak. :) Çalışmalarımız başladı, temanın üzeirndeki gereksiz kodları temizliyoruz... :)
En azından ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazdığım son mesajlara bakınca o konuda yazdığım mesajları göremedim ve silindiğini düşünüyorum o yüzden.

Umarım bu yavaşlık en kısa sürede giderilir de biz de SDN'yi tekrardan sık sık ziyaret etmeye devam ederiz. Ama umarım diğer bazı sorunlarda olduğu gibi halledilecek deyip de unutulmaz bu sorun da. Mesela anasayfanın kendi kendini yenileme özelliği video izlemeye engel olduğu için kaldırılacak denmişti ama hala devam ediyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Çok ilginç kayıtlarda toplu işlem sonucu silindiği gözüküyor, bir spam botunu banladıktan sonra mesajları için bir temizleme scripti çalıştırıldığı için ancak konu onun tarafından açılmamış olmasına rağmen öyle gözüküyor. :S Haftaya yavaşlık sorunlarından hepimizi kurtararak bu hatamızıda affetireceğim arkadaşlar.

oley oley oley falan yapıyomuşum :D
bir de şu 504 gelmese daha süper olacak:D

O iştende çok kısa zamanda kurtuluyoruz, çünkü cloud'a taşınma testlerimiz tamamlanmış durumda, şimdi sadece taşınma işlemimiz kaldı... :)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hazır dertleri dile getirmeye başlamışken, Sinema bölümünün konuları da anasayfada görünemez mi acaba:)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
En azından ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yazdığım son mesajlara bakınca o konuda yazdığım mesajları göremedim ve silindiğini düşünüyorum o yüzden.

Umarım bu yavaşlık en kısa sürede giderilir de biz de SDN'yi tekrardan sık sık ziyaret etmeye devam ederiz. Ama umarım diğer bazı sorunlarda olduğu gibi halledilecek deyip de unutulmaz bu sorun da. Mesela anasayfanın kendi kendini yenileme özelliği video izlemeye engel olduğu için kaldırılacak denmişti ama hala devam ediyor.

Merak etmeyin arkadaşlar, bu söylediklerim seçim vaadi değil. :) Allah'ın izniyle bu dediklerimin hepsi haftaya gerçekleşecek.. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
geçen haftada 2 gün sonra sorunlar bitecekti. son mesajı ben yazmıştım sonra konu mu kaybolmus...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
geçen haftada 2 gün sonra sorunlar bitecekti. son mesajı ben yazmıştım sonra konu mu kaybolmus...

Teknoloji işinde ne zaman ne sorun çıkacağı belli olmuyor. Daha öncede geçebilirdik ama mail gönderememe gibi sorunlarımız oldu. Bu sorunların şimdi aşıldı. Sistemcilerin taşımasını bekliyoruz.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Düzelme var SDN de. Eskisi gibi değil :)

Bu iyi bir şey :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İstikrar sürsün Türkiyem Büyüsün.SDN hızlansın.:mrgreen::laugh:

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
biliyorum yeri değil ama safariden sdn foruma girdiğimde malware hatası alıyorum . Güvenli değil diyor . Şimdi chrome indirdim chrome da girebiliyorum .

Cyber Clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yavaşlık var sitede halen birde forumdaki kategori konularının neden bazıları ana sayfada görünmüyor son olarak konumuz üzerindeki aktif üyeleri neden göremiyoruz neler oluyor ?

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konuların yayınlanmaması yada silinmesi hakkında açan kişiye bi mesaj atılsa daha iyi olur sanki bizde bilmiş oluruz bi daha yapmayız hani =) silinenler görünebilio bazen onlardan bahsetmiorum

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
konuların yayınlanmaması yada silinmesi hakkında açan kişiye bi mesaj atılsa daha iyi olur sanki bizde bilmiş oluruz bi daha yapmayız hani =) silinenler görünebilio bazen onlardan bahsetmiorum

Bu, bu konuyla çok alakasız olmuş şölen, buradaki silinme başka bir yanlışlık... :)