Konu Kilitleme İle İlgili

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu gün yine bir konum kilitlendi :devil: :D :devil:
ve bu gün o konuyu üç dört kelime ile arattım :sweatdrop: bulamadım :mrgreen:

Neyse yaw ben şey demek istiyorum

daha önce verilmiş konuları kilitlemek yerine konuları birleştirseniz daha güzel olmaz mı? Hem yeni açılmış konuya yorum yapan arkadaşlara da saygısızlık olmamış olur...

Şimdi şöyle düşünün...

Bir konuya yorum yaptığınızda o konuya abone oluyorsunuz ve o konuya gelen mesajları takip edebiliyorsunuz...

Ama sizin abone olduğunuz konu daha önce verilmişti denilerek kapandığında resmen o konu çöp oluyor çünkü önce verilen konuyu takip eden kimse kalmıyor... o konu çerçevesinde geçen tüm muhabbet bitiyor kimse daha önce verilmiş olan 1-2 yıl önce açılmış konuyu açıp ordan devam etmiyor...

Daha önce verilmiş konularla tekrar açılan konuların birleştirilmesi daha iyi olur yeni açılan konuya cevap yazan arkadaşların da muhabbeti bölünmemiş olur... :whistling:

Yani o sağ alt köşede konuları birşleştir seçeneğini boşuna koymadılar değil mi oraya :sweatdrop:

Ben sadece forum kurallarına uygun olmayan ve tartışmalara sebebiyet veren konuların kilitlenmesinden yanayım... Diğer türlü muhabbetler bölünüyor... Biz forumda muhabbet etmeyeceksek ne yapacağız yaaaw :D
Zaten SDN de daha önce verilmemiş hiç bir konu yok :ph34r:

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Güzel düşünce...

+5Milyar

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elbruz46 malesef bugün iki tane konu açtım ikiside kapandı birisi varmış birininde başlığı yanlışmış ondan kapanmış

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
konu daha önce verildiyse yeni konu kilitlenmeli muhabbete isteyen eski konudan devam edebilir etmiyorlarsa bu onların sorunu.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Usta arattın mı Bu konu da var olmasın :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vallaha doğru aslında dediğin gibi kötü tartışmalarda küfürlü konuların kapatılması lazım.4 yıl önceki konuyu bugün açmanın neresi kötü belki yeni üye olanlar görür bugün.Ama öyle olmuyor işte kilitliyorlar bulamıyorsunda konuyu.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
oda sıcaklığında yazdığım bir kaç mesajımıda bulamadım bazı konularda. daha yeniyim alışmam gerek ama birilerinin herşeyi izlediğini anladım. baya zamanları var arkadaşların. ne diyeyim helal olsun :D sizlerle olmak güzel...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Takipteyiz. :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ayrıca konu aramak da işkenceye dönüşebiliyor...30 saniye bekle 12 saniye bekle..bazen 100 tane sonuç çıkıyor ...
tam olarak konu birleştirmek değil de yeni açılanın mesajları eskisinin sonuna eklenebilir...bu mesajların yanına da "TekrarDoğanKonu" simgesi konulabilir. :|

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Forum beta olduğu için yönetimin bu isteği de dikkate alacağını temenni ediyorum...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Tekrarlanan konularin kilitlenmesi yerine mesaj var olan konuya tasinabilir evet ama kim ugrasacak olayi :D
Ote yandan
Yanliz bazen hak vermemek elde degil,
Ozellikle yazilim ve donanim bolumunde aklina esen hic bakmadan baslik aciyor.
Forumda aramaya bile ihtiyac duymadan.
Mesela gecenlerde isletim sistemleri bolumune girdim bir baktim her taraf Windows7 olmus :)
Butun sayfa windows7 ...

Komik video ve yazi bolumunde de bu olabiliyor ama fazla degil.
Cozumu baya zor bir konu hic karismamak lazim :D

☻/|sDn|
/▌
/ \

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Tekrarlanan konularin kilitlenmesi yerine mesaj var olan konuya tasinabilir evet ama kim ugrasacak olayi :D

☻/|sDn|
/▌
/ \

walla şimdi şöyle oluyor araştırıp daha önce verilmiş konuyu bulan için hiç zor değil sadece iki tane kutucuğa tick koyup konuları birleştir diyecek o kadar... :whistling:

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
walla şimdi şöyle oluyor araştırıp daha önce verilmiş konuyu bulan için hiç zor değil sadece iki tane kutucuğa tick koyup konuları birleştir diyecek o kadar... :whistling:

Ben zaten yapmak icin 30 sinav cekilecek demedim :D
Sadece ugrasmak istemezler demek istedim.

☻/|sDn|
/▌
/ \

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Arkadaşlar birleştirilebilir bir konu varsa zaten birleştiriliyor. He bir de diğer konuyu bulamıyoruz demişsiniz ama biz zaten kilitlerken diğer konunun linkini %90 oranında yazıp öyle kilitliyoruz. Yani bir şeyler yazmak isteyen olursa linke tıklayıp açık olan konuya istediğini yazabilir.