Konu Hortlatmak İçin Yazılan SDN Okurlarının Mesajları Niçin Onaylanıyor?

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Soru açık ve net.
Konu Hortlatmak İçin Yazılan SDN Okurlarının Mesajları Niçin Onaylanıyor?

Onaylarken konuya atılan mesaj tarihi görülmüyor mu? Hortlamışda olsa konu konudur zihniyetiyle mi onaylanıyor.
Üye olmaanların konu hortlatma geleneği artık kabak tadı verdiği için böyle bir konu açmayı uygun gördüm.
Yoksa sadece benim için mi kabak tadı verdi? ,sizi sdn üyeleri durumdan memnun musunuz?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Üyeyken o mesajı yazabilecekse neden onaylamayalım?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Mantığa bak.Onaylayın onaylayın bilgi kirliliği iyidir.:angry:

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Öyle demeyin evin neşesi onlar :D Bize unuttuklarımızı hatırlatıyorlar .. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mantığa bak.Onaylayın onaylayın bilgi kirliliği iyidir.:angry:

Mantıkta kötü olan ne ki? Forum kuralları dışında ve hakaret içermeyen mesajları onaylıyoruz diyorlar.
Ha benim hoşumamı gidiyor eski konulara mesaj yazılması, tabiki hoşuma gitmiyor. Ama bazı konular da var ki isterse üzerinden 10 yıl geçsin bilgi içerdiği için işe yarayabiliyor. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Mantıksız da olduk, sırada ne var :confused1:

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Cevaplar onaylanma sırasında konunun tarihine bakmak gibi bir seçeneğimiz yok. Daha doğrusu eğer konu tarihlerine bakarak onay verecek olursak oldukça fazla gecikme olacaktır. Bu seferde bizim mesajlar neden onaylanmadı / onaylanmıyor yada geç onaylanıyor diye tepki verilir.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu dediğin şey konudan konuya değişir bazı konuların hortlaması saçma ancak bazıları iyi oluyor :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Sizin düşündüğünüz mantık çerçevesinde bakarsak, belli bir tarihten önceki tüm mesajları ve konuları silmeliyiz. Mantığınızı değiştirmelisiniz.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yeni konu açacağına varolan konuyu hortlatsın yeğdir :)

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu konuda size hak veriyorum ama silmek değil de mesela 2 yıl hiç cevap yazılmamış konuların otomatik kitlenmesi gibi uygulama olan forumlar var bence bu tip bir uygulama biraz sağlıklı da oluyor ama bu şekilde de bir şikayetim yok benim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2 yıllık da olsa 5 yıllık da olsa eğer o kişiye o konunun bir faydası, getirisi varsa istediği yorumu yapabilir.

Bazıları da eğlenmek için yazar. Bir sıkıntı yok.

Siz sildiğimiz mesajları bir görseydiniz keşke. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamlar yemiyor, içmiyor ölümüne küfrediyor birilerine. :D

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=366180]honami[/MENTION] haklı beyler, dişe dokunan konular tamam da öyle alakasız saçma sapan konular hortlatılıyor ki. İnsanlar boşuna zaman kaybediyor. SDN okuru olarak yazma konusu da ayrı mesele zaten, git üye olmadan haberin altına yorum yap ama forumda bir şeyler yazmak istiyorsan üye ol öyle yaz. Neyse, ben ne kadar anlatırsam anlatayım siz yine bildiğinizi yapacağınız için boşverin yazdıklarımı, küfürlü mesajları silmeye devam edin. :)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Beyler hiçbiri onaylanmasın demiyorum ama, sdn okuru bana da yardım edin diyor, sen kimsin ,sorunun nedir ,nasıl ulaşalım da yardım edelim. Belliki geyiğine yazıyor. En azından bunlar onaylanmasın.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Öyle demeyin evin neşesi onlar :D Bize unuttuklarımızı hatırlatıyorlar .. :D

Kesinlikle.Bazen kendi konularımın hortlatıldığına denk geliyorum.Yüzümde tebessüm oluşuyor.Gülüp geçiyorum.

Fazla kafaya takmayın.Genelde bu tür konuları genelde yeni üyeler çok kafaya takıyor."Yok konu hortlatılmasın, yok heryer reklam, yok mesajım silindi, yok haber geç geliyor vs."

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Şu konuda bile birlik sağlayamadık.%50 ak diyor,%50 kara.Halkla ilişkiler hocam kazanılmış tartışma yok derdi,haklıymış.Özür diliyorum ve yazdığım cevabı geri alıyorum.