Anket Konu başlığı altındaki görüntüleyen kullanıcılar eklentisi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,956
Merhaba değerli SDN forum üyeleri, yönetim olarak konu başlığı altındaki "Bu konuyu okuyanlar" eklentisinin kullanıcı gizliliği açısından kaldırılmasını öneriyoruz. Çünkü profilinizdeki gizlilik ayarları bu eklentiyi etkilemiyor, sadece profilinizdeki son görülme kısmını etkiliyor. Tercihi değerli üyelerimize bırakıyoruz, oy çokluğuna göre hareket edeceğimiz için herkesin ankete katılmasını rica ediyoruz. Teşekkür ederiz 😊

1000007004.png

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Şu açıdan gerekli bir özellik: Örneğin, bir konu açtınız ve konuya bilgili bir kişiyi etiketlediniz veya bir sorununuz oldu, yöneticilerden birini etiketlediniz. O kişi konuya baktı mı, bakmadı mı gibi soru işaretlerini gideriyor. Bide ben seviyordum ya o özelliği.
Bir önceki konuya yazdığım gibi. Gerekli bir özellik olduğunu düşünüyorum. Şu an konuya bakan kaç kişi var, kaçı oy vermiş? Bu soruyuda ortadan kaldırıyor. 🙂

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,255
çünkü profilinizdeki gizlilik ayarları bu eklentiyi etkilemiyor, sadece profilinizdeki son görülme kısmını etkiliyor.
Gizlilik sekmesinden çevirim içi olma durumunu kapatan üyeleri o kısımda sadece yetkililer görür, aktif olup olmadıklarını da görüyorlar zaten. Üyeler için geçerli değil.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Gizlilik sekmesinden çevirim içi olma durumunu kapatan üyeleri o kısımda sadece yetkililer görür, aktif olup olmadıklarını da görüyorlar zaten. Üyeler için geçerli değil.
Öyle olmasa bile ben bunun düzeltilemeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen. Diyelim bu özellik onu etkilemiyor direkt özelliği kökten kaldırmak yerine neden bu konuyuda dahil eden bir özellik eklenmemiş?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Sabaha yakın bir konuda fark etmiştim bu durumu. Konuyu görüntüleyen üyelerin kayıp olduğunu görünce hoşuma gitmişti aslında. Varlığı ne katar bilmiyorum fakat yokluğu gözüme daha güzel gelmişti. O yüzden 3 evetten biriyim. :D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
En son neyi görüntülüyoruz olan yeri mi diyonuz? Son görülmenin yanında olan?

Kaldırılsın yahu kızların profilinde rahat gezineyim 🤣
Admin`in profilininden çıkmiycam, Benden başka da giren çürük yumurtadır kokuşmuş hemde böööööğğğğkkkk Gerisine kendiniz karar verin

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Yahya Furkan siteyi hakledi şuan. Cevapla yerine tıklıyorum onun yazısını alıntılamıyor.
Banlayın bu heykırı sitenin işleyişini bozdu

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Oyumu Evet den yana kullanıyorum. Konu içindeki üyeleri gösterip göstermemesi pekte gerekli değil zaten.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Oy sonuçlarına göre karar veririz, ne zaman kapanacağını siz seçin.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
10 senedir niye olduğunu sorguladığım bir eklentidir. vBulletin zamanında da vardı orada da sorguluyordum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
SDN foruma özgü bir eklenti halini almıştır. Çok uzun zamandır kullanılmasında sorun teşkil etmemişti. Bence böyle kalmalı. Rahatsız olan kullanıcıların gizlilik ayarlarında bunu değiştirebileceği bir seçenek olduğunu hatırlıyorum.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,956
SDN foruma özgü bir eklenti halini almıştır. Çok uzun zamandır kullanılmasında sorun teşkil etmemişti. Bence böyle kalmalı. Rahatsız olan kullanıcıların gizlilik ayarlarında bunu değiştirebileceği bir seçenek olduğunu hatırlıyorum.
O seçenek bu eklentiye etki etmiyormuş hocam, bu açıdan Nixc0r dostumuzun önerisiyle anket yapmak istedik.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,255
Evet ve hayır seçen üyelerin kim olduklarını paylaşabilir misiniz? Zaten görebiliyorduk, kapatmışsınız. Kaldı ki çevirim içi olma durumunu kapatan üyeler orada gözükmüyor, ne diye kapatırsınız anlam vermek zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...