Konsere ezan arası

Reaksiyon puanı
10,315
Mustafa Ceceli ezan okunurken konsere ara verdi

mustafa_ceceli_9995.jpg

Binlerce kişinin katıldığı konserde Ceceli, ezan okunduğu sırada konseri durdurdu ve hayranlarından büyük alkış aldı.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Çorum’da muhteşem bir konser verdi. Hitit Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Üniversite idarecileri, öğretim üyeleri, okutmanlar ve diğer çalışanların aileleriyle birlikte izlediği, öğrencilerin şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde sanatçı, en güzel parçalarını seslendirdi.

EZAN SÜRESİNCE ARA VERDİ

Fen Edebiyat Fakültesi yerleşkesindeki konser sırasında ezan okunduğunu fark eden ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, ezan bitene kadar konserine ara verdi. Ünlü sanatçının bu hareketi konseri izlemeye gelenler binlerce kişi tarafından alkışlandı. Unutulmaz gecenin ardından Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner tarafından ünlü sanatçıya çiçek verildi.

kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ona Sezen Aksu 'Hacı' derdi,bende neden böyle dediğini merak etmiştim.
Bir Röpörtajında Annesi ile Hacca gittiğini,oldukçada İnançlı olduğunu söylemişti.
Demek ki Gerçekten Böyle Birisi imiş.
Helal Olsun Adaşım Benim.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ismi gibi guzel bir kisiligi var.

Aslinda boyle seyler normal karsilanmali ama bunu yapan az kisi olunca haber degeri tasiyor.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Normal bir durum gerçekten haber değer ibile taşımıyor :S Ama işte yapmıyorlar be!

Reaksiyon puanı
10,315
evet arkadaşlar haklısınız, aslında bu normal olması gereken bir davranış.
ne ki bu tür normal davranışlar o kadar azaldı ki, kuyumcudaki mücevher haline geldi.
onun için bir erdem ve fazilet kabul edilmeye başlandı.

Helalsin Ceceli, Rabbim razı olsun senden ve işlerinde muvaffak eylesin.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mustafa Ceceli hacca gitmis, bes vakit namaz kiliyor falan dedigimde arkadaslarim inanmiyordu. En sevdigim erkek sanatci. Durust, saygili, saygideger..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Emre Aydın gelmişti Giresun'a. Ezan okunurken ara verdi ama alkışlayanı hatırlamıyorum.
Ezan duyuldu mu o müzik kesilecek zaten o kadar basit