Komut programa gönderilirken bir sorun oluştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arsenik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Herhangi bir word belgesi açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor ve fare hafif takılmalar yaşıyor word belgesi açılmıyor.Office 2007 onarmayı denedim onarma başarıyla tamamlanamamış.Error 1402 hatası verdi.Sanırım regedit izinleriyle ilgili bir sorun var çözemedim.Yardımcı olacak arkadaş varmı? Daha önce adobe reader 9. sürümü kaldırmayı denediğimde ondada aynı hatayı vermişti ama o zaman adobe sitesindeki çözümü uygulamaya çalıştım fakat yapamamıştm bende önemsemedim.Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hacım sen onu bi revo uninstaller ile kaldırmayı dene

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ayarlardan sistem bileşenlerini gösteri seç office ile ilgili ne varsa kaldır, belki gözükmeyenler vardır :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Şimdi programı revoda normal şekilde kaldırırken kaldırma yarısında şöyle bir resim verdi yeniden dene dedim devam etti şimdi yabancı bir dilde aynı cümleyi tekrar verdi yeniden dene dedim devam ediyor şu anda neredeyse tüm dosyalar için tek tek izin istiyor :D hepsine yeniden dene diyorum farklı dosyalarda devam ediyor. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Bitince haber veririm.

u5iNJ.png

m2VRT.png

1SYHl.png

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bende onu diyorum işte tövbe yarabbim bişey olmuş buna. :D Değişiklik falan geri aldığı yok yeşil dolmaya devam arada yeniden dene geliyor. :D

mZVBx.png

:D Çözümü içinde gizli. :D

qmD4W.png

O değilde hocam sen şu programları kaldırırken neden hata verdiğini söylesen :D Bu arada şu üsttekilerin çoğu office publisher,word vs...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
orada kapat dedikten sonra revonun devam etmesi lazım, revo bi de kendi tarasın sen kapattıktan sonra

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Peki deniyorum onuda.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
çıkardığı sonucu incelemeyi unutma ama yalnış birşey silmesin

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kurulum dosyası bozuk diyor cd-dvd takın diyor bende bunun image dosyası vardı yanlış hatırlamıyorsam onu deneyeyim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hacı o çıkan uyarılara iptal dedikten sonra revo kalıntıları tarar kaldırır çok yaptım ben öyle, benim yaptığım messenger idi bu da office, benzerdir

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
hacı o çıkan uyarılara iptal dedikten sonra revo kalıntıları tarar kaldırır çok yaptım ben öyle, benim yaptığım messenger idi bu da office, benzerdir
Usta dediğin gibi program hata versede en derin taramayı kullanarak temizledim sistemi reset attım yeniden açtım kurmak için kurarken böyle bir hata verdi.

iUFNN.png

Yine izinlerden bahsediyor sanırım. :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
revodan kalktı mı bütün office yazan şeyler
Yanlış yapmışım orayı kaçırmışım tekrar yapayım. :D

Abi bu office olan dosyaları kolay yoldan toplu halde kaldıramazmıyız burada nereden baksan 80-90 tane o office setup var dillere göre ayrılmış halde.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kurtulmak istiyorsan tek tek kaldırman gerek, inşallah kaldırdıktan sonra kurulursa bu sefer işine yaramayanları kurmazsın :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sabaha kadar işimiz var o zaman :D o ön sayfadaki resimdekiler gibi alttada var. :D

Çalışmazsa ne olacak onun garantisini veriyormusun? :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
format atmaktan iyidir :D kısa sürüyordur ama ya her biri

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kısa sürüyor sürmesinede ben kaldırdığımda bile buradan silinmiyorlar :D reset atınca gider herhalde :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kalıntı dosyaları temizleme işi bitince kalkması lazım ya. dosya ve reg kayıtlarını silmiyor musun?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Onları derin tara diyorum ama hiçbirşey bulmuyor. Direk normal sayfaya atıyor. Dur ben bir reset atayım :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hepsi silindi bir tane çinli kalmıştı :D onuda sileyim dedim onuda diğerleri gibi aynı şekil yapıp sildim ama reset attım baktım o kalmış neyse yarın ccleaner ilede temizlerim program files içinden office12 klasörünüde temizledimmi tamamdır inşallah. :D regedite baktım klasör olarak winword.exe falan var ama içinde hep değer atanmamış falan filan yazıyor.

Şu çinli üstünde zorla kaldır falan denesemmi?

Sağol yardımcı olduğun için. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Sorun hala çözülmedi

@__kadıköyRAP__ revoda sadece office 2007 mui chinese sürümü kaldı onu diğerleri gibi kaldırmayı denedim kalkmadı.Sürekli kurulumda hata veriyor.

Son hata da şu.

Vf9iy.png

Regediti yönetici olarak açıp visshe..ext.1 klasörüne herkeste tam denetim verdim hala aynı yerde anahtar açılamadı diyor.Ne yapmalıyım?

Image dosyasından kurulum yaparken veriyor bu hatayı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
o çinliden kurtulmak lazım, perfect uninstaller dene bir de, tam sürümünü bul bi yerden, ne sorunlu officeymiş, olmadı portable office mi kullansan ne yapsan

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Farketmez office olsunda portable farketmez özellikleri farklımı?Portable sürüm kullanayım ya.Yeter bıktım bu office ile sabahtanberi 40-50 tane parça kaldırdım. :D Bu üçüncü kuruşum falan. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Farketmez office olsunda portable farketmez özellikleri farklımı?Portable sürüm kullanayım ya.Yeter bıktım bu office ile sabahtanberi 40-50 tane parça kaldırdım. :D Bu üçüncü kuruşum falan. :D

bilmem hiç denemedim, nette bi araştırmak lazım :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Your Unin-staller! programı indir ofice 2007 kaldir tüm kalıntılarıda siler iz prakmaz ve yaniden yükle
sorun çözülür...