Kömür karın doyurmuyor ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bigbigbird
velev ki akp li olayım bu neyi değiştirir ki
bir konuda mutabık olduğumuzu anlaman gerekiyor
evet bir devletin görevidir halkını enüst gelir seviyesinde yaşatmak
ama ak parti hükümetine kadar herşey dört dörtlükdü de bu parti iktidar olunca mı gelir seviyemiz düştü

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
venselos
faturanı ödemek istemiyorsan ödeme canım
ödemeye mecbur değilsin
sen faturayı ödemedin diye devlet peşinden gelecek değil ya

venselos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ozaman internette ne işin var arkadaşım.her ay en az 29 ytl bayılıyorsun.madem bu kadar ihtiyacın var.
yok eğer internet kafeden giriyorsan bu lüks senin neyine???

gerçekten ihtiyacın varsa git başvuruda bulun.kaldı ki doğalgaz kullanıcısı olduğunu söylüyorsun.senin o kullandığın nimetin uğramadığı iller var.

insaf et diyorum sana...

İşkembe-i kübradan sallama. İnternet kafeden değil evimden giriyorum senide ilgilendirmez harcamalarım, benim harcamalarımın hesabını yapacağına yalakalığını yaptığınız partilerin lüzumsuz harcamalrının hesabını yapın.

Her tarafı istila edilmiş bir ülkeyi sefaletten kurtarıp güçlü ve onurlu bir ülke haline getirmiş bir öndere(Mustafa Kemal Atatürk'e) laf söyleyip vatan hainliği yapacağınıza, varlık içinde yoksulluk yaşatan Patilere laf söyleyin.

Uyumaya devam...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
terbiye sınırlarını aşmak senin gibi arkadaşlara yakışıyor.seninle fikir telakkisinde bulunmamak gerektiğini bir kaç mesaj öncesinden görmemize rağmen acaba aydınlatıcı olabilirmiyizin peşine düştük.

işkembe hayvanlarda olur.bilmiyorsan öğren.bu cümleyi de kullanırken dikkat et karşındaki senin evladın veya samimi arkadaşın değil.

sen örnek vermişsin bizde örneğinin üzerine örneklendirdik.faturamı ödemek istemiyorum diyen sen değil misin?

işi saygı sınırlarını aşarak cevap vermede buluyorsan senin moderatör arkadaşlarla tanışma zamanın gelmiş.

vatan hainliği ile suçlama yaptığın insanların seceresini nerden biliyorsun derler adama.
gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde olanlar varsa Allah onların bir gün belasını verecektir.

bu arada senin bu forumda ömrünün uzun olmayacağın belli oldu.

hadi bakalım sen bikaç mesaj daha yazıver artık.sonra süresiz olarak seni göremeyeceğiz zaten.

haddini aşmaya devam et...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Gerginliğe izin veremem.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...