- Reaksiyon puanı
- 520
Üzüm gözlü elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok özledim. Imza : Manav Osman
Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.
Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.
Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda. Mezarci Mahmut.
Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.
Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.
Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.
Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.
Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.
Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.
Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.
Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
Fazla mendiliniz varmi, asik olmusumda!
Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada
Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.
Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir
Alıntı
Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.
Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.
Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda. Mezarci Mahmut.
Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.
Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.
Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.
Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.
Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.
Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.
Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.
Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
Fazla mendiliniz varmi, asik olmusumda!
Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada
Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.
Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir
Alıntı