Kolaya Rengini Veren Böcek

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bundan yaklaşın 3 sene öncesinde tanıdığım tüm insanların kola türevi içecekleri içmemelerini bir çok kez söylemişimdir. Kİm dinler kola işte ben uzun zamndır içmem.
Anlamadıım pilastik bardakla kanser yapar die bişi içmem diyolar sona kola içiyolar.
Ben plastik bardağı tercih ediyorum :D

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aslında şöle baktığımızda yediğimiz her ne varsa hepsi zararlı ama biz bunlardan azar azar ve bilinçli olarak tüketirsen çok da zararlı olmaz gibi geliyor. Ya kola içme sigara içme cips yeme beyaz ekmek tüketme plastik bardaktan içme ??? herşey bizim için ama herşey çok zararlı lütfen banane dien arkadaşlar bi daha oturup bir düşünsün !!!

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Artık ne yiyip ne içeceğimizi şaşırdık ki aklıma 6. sınıfta (Yaklaşık 10 sene önce) katkı maddelerinin zararlarını ve yararlarını yazıyorduk benim hatırladığım kadarıyla hiç bir katkı maddesinin yararı yoktu ve "Katkı maddesi yoktur" ibaresiyle satılan gıdaların içinde bile E330 E... v.b. katkı baddeleri bulunmakta tamamen doğal beslenemez olduk... Pazarlarda bile hormonlu ürünler satılılıyor. İmkanım olsa apartman saçmalığından çıkıp bahçeli müstakil bir eve taşınıp kendi kendime yaşamak isterim ki MÜMKÜN OLMAYAN BİRŞEY...

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
''Lezzetli olan her şey sağlıksızdır.''
Tartarus

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük genelleme yapmışsın yahu elma armut falan yemiyecezmi ozamn bide organik mi neyse onlar çıktıya :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Creed_06 dedi ki:
Büyük genelleme yapmışsın yahu elma armut falan yemiyecezmi ozamn bide organik mi neyse onlar çıktıya :D
:P Eee.. Haklısın galiba, ''Elma, armut falan dışında Lezzetli olan her şey sağlıksızdır.''

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Tartarus dedi ki:
Creed_06 dedi ki:
:P Eee.. Haklısın galiba, ''Elma, armut falan dışında Lezzetli olan her şey sağlıksızdır.''
aslında lezzeti olanlar sağlıklıdır (meyveler için bahsediyorum), aldığınız bir çileğin rengine rağmen tadı yoksa sağlıksızdır mesela.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Jojoba dedi ki:
Tartarus dedi ki:
Creed_06 dedi ki:
aslında lezzeti olanlar sağlıklıdır (meyveler için bahsediyorum), aldığınız bir çileğin rengine rağmen tadı yoksa sağlıksızdır mesela.
Üf Tamam bea! :( Bi özlü söz edemeden ölecem yaf :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tartar sen bence bırak kendin bulmayı daha önce söylenmişleri yinele,çünkü gerçekten atalarımız gerçekten çok yaratıcı insanlarmış.
Atın ölümü arpadan olsun demişler bir kere.Kola ile ilgili o kadar çok iğrençlik anlatan mail var ki yani sayamazsınız.Yok böcekler yok fareler yok o yok bu.
Yahu belki fare var belki böcek var ama tadı güzelse sorun yok benim için fazlaya kaçmadan demekki onlarıda yemekte veya içmekte yarar varmış.1 bardak kola içerek ölen adam gördünüz mü? Adam gibi 1 bardak içen adama birşey olmaz.
Ayrıca kola özütü olarak geçen madde meyan kökü ve her firmanın kendisine ait bir kola formülü vardır.Mesela COCA COLA'nın ki sır gibi saklanıyor banka kasalarında veya türevleri alanlarda.
Ya bırakın tadına bakın beğendiniz mi b.kunu çıkarmadan için birşey olmuyor. :)
Kola içesim geldi.