4 Aralık 2019 #1 S SELO BEY Müdavim Müdavim Katılım 22 Aralık 2017 Mesajlar 1,353 Reaksiyon puanı 502 Puanları 293 cevaplarınızı bekliyorum.
4 Aralık 2019 #2 TRTURKEYTR Müdavim Müdavim Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 2,750 Reaksiyon puanı 2,372 Puanları 358 Konum TÜRKİYE BOLT dedi ki: cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende takip edeyim.Müzik ile bildiğim tek program audcity.
BOLT dedi ki: cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende takip edeyim.Müzik ile bildiğim tek program audcity.
4 Aralık 2019 #3 HÜDHÜD Rektör Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 10,090 Reaksiyon puanı 6,551 Puanları 293 Bi zaman ben de bakmıştım ama müzikle ilgili pek bilgim olmayınca işe yaramıyor ? Elinizin altında o kadar kod editörü var beleşe ama kod yazmaktan anlamıyorsanız iş çıkmıyor, aynen böle ...
Bi zaman ben de bakmıştım ama müzikle ilgili pek bilgim olmayınca işe yaramıyor ? Elinizin altında o kadar kod editörü var beleşe ama kod yazmaktan anlamıyorsanız iş çıkmıyor, aynen böle ...
4 Aralık 2019 #4 Dora Dekan Emektar Müdavim Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 5,744 Reaksiyon puanı 9,807 Puanları 1,708 Yaş 32 Konum Asgardia Ilk başta zor gelse de sonsuz dünyası ile üstün başarı sağlayacak FL studio öneriyorum. Birde acid gibi bir program vardı sanırım.
Ilk başta zor gelse de sonsuz dünyası ile üstün başarı sağlayacak FL studio öneriyorum. Birde acid gibi bir program vardı sanırım.
4 Aralık 2019 Konuyu başlatan #5 S SELO BEY Müdavim Müdavim Katılım 22 Aralık 2017 Mesajlar 1,353 Reaksiyon puanı 502 Puanları 293 ÆSir dedi ki: Ilk başta zor gelse de sonsuz dünyası ile üstün başarı sağlayacak FL studio öneriyorum. Birde acid gibi bir program vardı sanırım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler sayın modum Birde fl stüdyo uygulamanın PC sürümü çok pahalı.Fakat android sürümü daha ucuz.Acaba ne farkı vardır ? Birde modum fl stüdyo'nun linkini atar mısınız?
ÆSir dedi ki: Ilk başta zor gelse de sonsuz dünyası ile üstün başarı sağlayacak FL studio öneriyorum. Birde acid gibi bir program vardı sanırım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler sayın modum Birde fl stüdyo uygulamanın PC sürümü çok pahalı.Fakat android sürümü daha ucuz.Acaba ne farkı vardır ? Birde modum fl stüdyo'nun linkini atar mısınız?
11 Ocak 2020 #6 M Mxns Asistan Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 229 Reaksiyon puanı 91 Puanları 28 Konum Büyük 1 City Garage Band bolca eğitim videosu var.