calvaria' Alıntı:Hepimiz ninayız felan diyenler olabiler
![]()
heheehe komiiiik acaba öyle bişey olsa düşünsenize izmir istanbul ankara ayaklanmışnetfaruk' Alıntı:calvaria' Alıntı:Hepimiz ninayız felan diyenler olabiler
![]()
Berkin Bozdoğan' Alıntı:Girmezsen, saldırmaz.
Berkin Bozdoğan' Alıntı:Girmezsen, saldırmaz.
Elmacik' Alıntı:Berkin Bozdoğan' Alıntı:Girmezsen, saldırmaz.
Selamlar,
Ben olayın bu kadar basit ve çözümlü olduğunu düşünmüyorum. Amerika uzakta diye dert etmeyelim o zaman? Gitmezsek o da zarar vermez. Ya da kredi kartı dolandırıcılığı yapılıyorsa bana ne, ben girmiyorum ya?
Hoş, ben "böyle siteler kapansın ahlakımız bozuluyor" diyecek değilim. Dış dünyayı maksimum modernitesinde kendi değerleri içinde yargılayınca bile "zararlı" kaçıyor da olsa, ben kendi adıma ahlak satıcılığı yapacak değilim.
Yalnız benim daha çok dikkatimi celp eden, böyle bir siteye cami resmi koyup ayet yazmanın olaya getirdiği değerlendirme açısı. Yani çıplağı ayetle ve cami fotoğrafıyla mı örtüyorsunuz? Çok komik ve anlamsız olmuş bence. Zaten hevesli gençlerin böyle siteleri kıracağım diye uğraşmasına her zaman trajik gözlerle bakmışımdır.
Elmacik' Alıntı:Bu olaydan sonra tam süper açıklama. Şimdi o süper mücahit(!) arkadaşlara inat daha bomba içerikle geleceklerini söylüyorlar, ne mutlu bize.