Im A Yeni Kullanıcı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 286
Ben direk c++ tan başladım temeli öğrendim zor değil fakat bir şeyi öğrendin mi o kodla pratik yap mesela if, if ile bir sürü kendin pratik yap ben şu an C++ ın SFML kütüphanesini öğreniyorum sfml ile hobi amaçlı oyun yapıcamSiber guvenlik uzmanlari beyaz sapkali hacker ve buda iyi bisey fakat ben burada hackerlikle alakali birsey demedim sadece virus yazmak istedigimi soyledim bunun sebebide bilgisayar viruslerine karsi ilgim var hatta bununla ilgili bir konu daha acmistim buradaki amac virus yapipta
Baskalarina atip onlarin pcsini bozmak degil sadece sevdigim seyi yapmak istiyorum mesela sadece virus degil
Bir bilgisayar programı yapmayida cok isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklisin
Ve senin gibileri varya insanin hevesini kursağinda birakir
İlk baş python sonrada ya C yada C++
Ben internette biraz daha araştırdım python diğer dillere göre kolaymış o yüzden ilk phyton, bilgisayar yazılımı yapmak için en iyi dil sanırım C++ yani ben öyle okudum o yüzden phyton ve C++ diye düşünüyorum. Yada direk C++ a başlasam zorlanır mıyım?
Zor diye bir şey yok insanlar ona zor dedikçe senin aklında öyle bir algı oluşuyo başladığındada zor geliyor fakat o işe cidden çok isteyerek başlarsın çocuk oyuncağı olur
Bu arada c++ ın temelini ben Hanefi Mercan kanalından öğrendim istersen sende oraya bakabilirsin ama onun dışında da bir çok iyi kanal varSiber guvenlik uzmanlari beyaz sapkali hacker ve buda iyi bisey fakat ben burada hackerlikle alakali birsey demedim sadece virus yazmak istedigimi soyledim bunun sebebide bilgisayar viruslerine karsi ilgim var hatta bununla ilgili bir konu daha acmistim buradaki amac virus yapipta
Baskalarina atip onlarin pcsini bozmak degil sadece sevdigim seyi yapmak istiyorum mesela sadece virus degil
Bir bilgisayar programı yapmayida cok isterim
Haklisin
Ve senin gibileri varya insanin hevesini kursağinda birakir
İlk baş python sonrada ya C yada C++
Ben internette biraz daha araştırdım python diğer dillere göre kolaymış o yüzden ilk phyton, bilgisayar yazılımı yapmak için en iyi dil sanırım C++ yani ben öyle okudum o yüzden phyton ve C++ diye düşünüyorum. Yada direk C++ a başlasam zorlanır mıyım?