'Kocamı Facebook'ta buldum'

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'Beyaz Show'a konuk olan dünyaca ünlü manken Karolina Kurkova, sıcak tavırlarıyla seyircinin kalbini kazandı

614508_detay.jpg

Bir markanın tanıtım kampanyası için ülkemize gelen dünyaca ünlü manken Karolina Kurkova, önceki akşam canlı olarak yayınlanan 'Beyaz Show'a konuk oldu.

Hürriyet'in haberine göre, sempatik ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Çek manken, "Aslında gayet sıradan biriyim. Ben de yemek yapar, bulaşık yıkar, masaj yaparım. Benden şahane bir ev kadını olur" dedi. Kurkova, Beyazıt Öztürk’ün "Benim hakkımda ne düşünüyorsun?" sorusuna verdiği cevapla da seyirciyi güldürdü: "Sen bana göre çok uzunsun. Ben daha kısa erkeklere alışığım."
Dünyaca ünlü model Karolina Kurkova, bir arkadaş ortamında yemek yediği Archie ile Facebook’ta iki ay boyunca kimliğini gizleyerek sohbet etmiş. Kurkova, kocası Archie için, "Seni seviyorum ve özür dilerim cümlelerini rahat kuruyor" diyor.

http://magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/614508-kocami-facebookta-buldum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ya ne var sa bu Çeklerde var, yabancılarda var. Eva Herzigova da çok mütevazi ve cömertti sağolsun. :mrgreen:
Nazlanmak da yok normal bir insanım diyor. Biz buradakilere değil yemek yaptırtmak dışarıdaki yemeği beğendiremiyoruz...:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beni de inş. V.Secretta çalışan bi hatun bulur :D