Kocacım Beni Başkası İle Düşün !

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
797403_detay.jpg
favorilere_ekle_btn.png

Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yine çok tartışılacak. Programa yarışmacı olarak katılan kadının, eşini 'gaza getirmek' için söylediği 'Beni başkasıyla düşün' sözleri, izleyenler tarafından eleştirildi.

Video için tıklayınız...

O yarışmacı, başka oyunda böyle çıldırdı!

haberturk

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bundan önce birtane daha vardı böyle.Ben çözemedim bu evlilikleri.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kocan bu gidişle daha çok düşünür ! :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kocası da onu ayrı yerde motive eder, şu an senin yerine başkasını ..... düşün. Adamın yerinde olsam nolurdu bilmiyorum.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Neyi kast ederse etsin, ne kadar heyecanlı olursan ol, böyle motivasyon olmaz. Ben olsam, basardım tokadı, basar gider, boşanırdım. Bu kabul edilemez bir şey.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ramazan da iyidi zevkle izliyordum gecen gun rastladim seviye ve oyunlar yerlerde bence bitirsinler sacmalaya baslamislar.

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beni başkası ile düşün demesi bana göre bir başka ile yatmak gbi değilde ayrılık vs gibi söylenmiş gibime geldi...

beachturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında kocasını motive etmek için 'Bebeğim beni başkası ile düşün' sözleri ile olay olan kadın yarışmacı ajansa kayıtlı oyuncu çıktı.

Kanal D'de yayınlanan yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de Hande Kaymaz isimli kadın söylediği sözler büyük yankı uyandırmıştı. Programda eşine 'Beni başkasıyla düşün' diyen Hande Kaymaz'ın ajans oyuncusu olduğu ortaya çıktı.

İŞTE O ŞOK SÖZLER

http://www.youtube.com/watch?v=Sp-hUIurZT4

SÖYLEDİKLERİ TARTIŞMA YARATMIŞTI

Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de kadın yarışmacının kocasını gaza getirmek için söylediği sözler herkesi şok etmişti.

Yarışmacı kadın eşini gaza getirmek için 'Berk hadi bebeğim. Beni başkasıyla düşün! Beni başkasıyla düşün! 'sözleri 'pes artık' dedirtmişti.

O KADIN, AJANS OYUNCUSU ÇIKTI

Konuşmalarıyla biranda herkesin tepkisini çeken Hande Kaymaz'ın ajans oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Kaymaz'ın özel bir ajansın internet sitesinde fotoğrafları ve özellikleri yer alırken program ekibinin bu duruma ne cevap vereceği merak konusu oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu tur bazi programlarda ozellikle secilmis tiyatro oyunculari ajans mankenleri falan katiliyor. Bu artik normallesti. Bir yarisma daha vardi ayni kanalda onda da bu tur secilmis oyuncular yarisiyordu.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başka ne bekleniyorduki? şöyle düşünün bu tarz yarışmalarda hiç akrabanız, eşiniz, dostunuz, arkadaşınız, tanıdığınız yada tanıdığınızın tanıdığı, daha da çevreyi genişletin... böyle birini gördünüz mü buralarda? Yarışmada 10 kişi varsa 6 sı kesinlikle ilgi çeksin diye özel seçilmiş ajans oyuncularıdır.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gereksiz 5 para etmeyen bi insan için buraya konu açmak bile fazla.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ajanslarda çalışan insanların yarışmalara çıkma yasağı mı var? Araba kazanmak için çıkıyor olamazlar mı?

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunun gibi tonla profesyonel yarışmacı var. Az çok bu işlerin nasıl döndüğünü biliyorum.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ajanslarda çalışan insanların yarışmalara çıkma yasağı mı var? Araba kazanmak için çıkıyor olamazlar mı?

Tamam onlarda insan doğrudur.

Ama bunlar oyuncu gibi birşey galiba,
Belki o adamla evli bile değildir,
Programı her kim yapıyorsa,
Herşey istediği gibi gitsin diye bunları çağırıp oynatıyorlar ve muhtemelen alıyorlardır bir arabası kadar ya da yarısını.

Yani,
Halk arasından tipler gelmiyor hiç.

Umarım anlatabilmişimdir. : )

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yasak yok tabi. ancak gerçek hayatta evli olmayan (hatta belki birbirini dahi tanımayan) insanları evli numarası yaptırıp ekrana çıkartmak etik bir davranış değil.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben başvurmayı düşünüyorum gençler destek var mı :) arabayla gezeriz

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Artık tv kanallari ne yapacağını bilmiyor.