Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rahmet eylesin. Büyük bir insandı. Yaptığını yapmak yürek ister. Çok yürekli, vatansever ve adam gibi bir adamdı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Allah önce kendisinden sonra böyle bir yiğidi yetiştiren herkesten razı olsun.
Biz bu gün ayaklarımızı uzatarak ossura ossura bu forumda lak lak muhabbetini yapabiliyorsak böyle insanlara borçluyuz. Çalışıp emanetlerine sahip çıkmak ta bizlerin boynunun borcu olsun.
şehidimiz mekanı cennet olsun ALLAH inşallah ömerimizi cennetine koyar ömerimizin yaptığı iş yüreklerin yüreğini ister çocuğundan eşinden hayatından vatanı için terketti ALLAH (C.C.) ondan razı olsun
Ömer Halisdemir 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurarak öldürmüştür
darbeci askerleri Gözaltına alan askerlere teşekkür ettim beton
Zemim üzerinde şehidimiz Ömer Halisdemir cansız yatıyordu. Üzerindeki Örtüyü kaldırdım ve alnından öptüm zekai aksakallı