Kobe'nin 'Yok Artık' dedirten Sıçrayışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @DN@N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sıçramanın başlangıcında araba ile aynı hizada değil ama havadayken üstünden geçiyor gibi. :S

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bunu adobe after effects le yapmak mümkün ama :D denemek lazım bizde kobe bryant olabilioz mu

bertan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
araba tam 10 sn. sonra geri dönüyor.. 120 yle falan gitmesi lazım o hareket için. o hızla 10 sn sonra geri dönmesi zor gibi emin olmamakla beraber. ama kobe bu. yaparmı.. yapar..

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nike'a büyük bir törenle geçti Kobe ve reklamda hoş olmuş.
reklam süper değil ama Kobe bana göre NBA'in en spekteküler oyuncusu.
Jordan'dan sonra bir bir avrupai yıldızlarla dolan ve avrupai oyun sistemine dönen NBA'de seyir zevki yaşatan ve "insan mısın" dedirten bir Kobe kaldı.
Shaq ile birlikte seyretmek elbette çok daha güzeldi ama ne yaparsın, piyasa ekonomisi :)
Kobe Bryant şöyle dursun, Magic Johnson, Pat Ewing, John Stockton, James Worthy, Kareem Abdul Jabbar gibi isimeri seyrettim ya, şimdiki maçları seyredince ne şanslı olduğuma şükrediyorum.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerçek değil, Bana göre olduğu yerde bir metreden atlıyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
O kadar da zor bir şey değil arkadaşlar abartmayın.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kendini tehlikeye atmaz nekadar iyi sıçradığını bilsede ;) bırak bu işleri kobe bizi kandıramazsın :D

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
kendini tehlikeye atmaz nekadar iyi sıçradığını bilsede ;) bırak bu işleri kobe bizi kandıramazsın :D
doğrusu araba için atmaz ama bazı sayıları var ki nasıl sakatlanmaz nasıl eli kolu dönmez bacağı burkulmaz anlaşılmaz bir durum. kesinlikle daha tehlikeli sayılarını gördüm ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cems dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
doğrusu araba için atmaz ama bazı sayıları var ki nasıl sakatlanmaz nasıl eli kolu dönmez bacağı burkulmaz anlaşılmaz bir durum. kesinlikle daha tehlikeli sayılarını gördüm ;)
ya o SAYI yaprken sakatlandı olur.ama bu abuk subuk bir gösteri için sakatlandı olur aradaki fark bu ;)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
cems dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
ya o SAYI yaprken sakatlandı olur.ama bu abuk subuk bir gösteri için sakatlandı olur aradaki fark bu ;)
e yani, böyle denyo gösteriler yapan bir adam olsaydı harlem globetrotters'da oynardı, NBA'de sayı rekorları kırmazdı.

erdalesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok basit kamera hilesi var.dikkat edin.araba kobe'nin sağından geçior yani kobe önce sıçrıyor.gerekli programlarla oynama yapılmış ama kobe yine de iyi atlamış:D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erdalesen dedi ki:
arkadaşlar çok basit kamera hilesi var.dikkat edin.araba kobe'nin sağından geçior yani kobe önce sıçrıyor.gerekli programlarla oynama yapılmış ama kobe yine de iyi atlamış:D

Normal yerinde duran bir insanın bir metre sıçraması imkansız, NBA oyuncusu olsada, arabanın en az boyu bir metredir.

chausin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
abi allah bu adama özel yetenek vermiş ben maçları izliyorum inanıyorum bu fake olsa bile bu adam sakatlanmayacağını bilse atlar

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erol_1982 dedi ki:
Normal yerinde duran bir insanın bir metre sıçraması imkansız, NBA oyuncusu olsada, arabanın en az boyu bir metredir.
NBA pota yüksekliği : 305 cm (10 ft)
Kobe Bryant'ın boyu: 198 cm
305-198=107 cm
ortalama bir NBA oyuncusu durduğu yerden 1 metre yukarı sıçrayabilir.
Kobe sözkonusu olduğunda rakamlarla yukarıya doğru oynamak hayal olmayacaktır.
arabanın yüksekliğini bilmem ama 1 metre abartılacak bir yükseklik kesinlikle değil arkadaşlar.
ya bi de arabanın üzerinden atladı mı atlamadı mı diye takılan kimse olacağını zannetmiyorum. deli mi adam üzerine gelen arabanın üzerinden atlasın :D gerçekten atlasa zaten kamera arkası ile tüm dünya haberlerinde gösterilirdi ^^

not: arabanın yüksekliği 127 cm. Kobe durduğu yerden bence 127 sıçrar. AMA... üzerine gelen arabanın üzerinden değil. neden...çünkü bence salak değil ;D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İnsan durduğu yerde diyorum belirli mesafe koştuktan sonra tabi atlar 1 metreyi bırak sırt üstü 2.05 cm atlanıyor aa adam sabit ne geriliyor.nede koşuyor sağa sola hareket yapıyor.Smaç basarken kol farkını da ortaya koy kafasıyla basmıyor ya smaç ı ;D en az 40 cm kol farkı yani geriye kalıyor 77 cm yapar buda!

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erol_1982 dedi ki:
İnsan durduğu yerde diyorum belirli mesafe koştuktan sonra tabi atlar 1 metreyi bırak sırt üstü 2.05 cm atlanıyor aa adam sabit ne geriliyor.nede koşuyor sağa sola hareket yapıyor.Smaç basarken kol farkını da ortaya koy kafasıyla basmıyor ya smaç ı ;D en az 40 cm kol farkı yani geriye kalıyor 77 cm yapar buda!
tabiki kafasıyla basmıyor canım ;D
yalnız şöyle bişi söylesem belki daha mantıklı bir açıklama olabilir.
Şu an Fenerbahçe'de oynayan Spurs'un çaylağı James "Flight" White adlı oyuncusu potayı tutan panyanın üst kısmına neredeyse dokunabiliyor. (potadan yaklaşık 80 cm daha yüksek) yani zorlasa potadan kafasını geçirir o.O
bu adamların koluyla kafası fark etmiyor. smaç yarışmalarını seyretsen kafasını panyanın alt kısmına çarpmamak için eğen birçok oyuncu görebilirsin rahatlıkla...

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
35. saniyede durdurun gerçek bence

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İşte o zaman Prof gecıt devreye giriyor :D

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@DN@N dedi ki:
35. saniyede durdurun gerçek bence
Kobe'nin açıklaması:
Rambo bir orduyu nasıl yok ediyorsa bende bir aston martinin üzerinden böyle atlıyorum. burası hollywood...
imiş...
gerçek kesinlikle değil. ama güzel o ayrı :)