Kobe Bryant'ın Türkiye pişmanlığı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçtiğimiz yıl ülkemizde düzenlenen ve Türkiye-ABD Finali ile sona eren 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'na yorgun olduğu için gelmeyen NBA yıldızı Kobe Bryant, ABD'nin şampiyonluğunu izlerken, Türkiye'ye gelmediği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

0.1B8

Türk Hava Yolları'nın yeni reklam yüzü olan ve geçtiğimiz günlerde Los Angeles'da verilen bir davette THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Tobay, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ve Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ile biraraya gelirken, birlikte sohbet ettiler.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nı televizyondan izlediğini ifade eden Kobe, ABD'nin üst üste aldığı galibiyetler ve İstanbul'daki ortamdan çok etkilendiğini ve şampiyonaya gelmediği için pişmanlık duyduğunu itiraf etti.

Kobe,"Odom ile konuştuğumda bana sürekli İstanbul'un son derece güzel bir şehir olduğunu anlattı. Oynadıkları maçları ve salonlan görünce keşke orda olsaydım dedim. Belki bu yaz İstanbul'a gelirim"şekline konuştu.

TBF

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Keşke demeyeceksin işte kobe efendi iyiki diyiceksin..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Len gelseydin final maçına sırf senin için gidecektim. :D :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gelmedin, Durant armutundan 37 sayı yedik finalde.. Bari senden yiyeydik... :D