Arkadaşlar merhaba; düşük bütçeyle, yüksek performans arayışı beni uzun bir kulaklık arayışına soktu. Sony Mdr EX300 kulaklığı test ettim olay budur dedim. Ancak şuan piyasada orijinalini bulmak neredeyse imkansız.
Ayrıca ses olarak iyi ama tasarım olarak bana pek ergonomik gelmedi.
O yüzden Sony MH750 kulaklığı siparişi vereceğim sırada 10 $ gibi fiyatlara satılan ve head-fi de gördüğüm kadarıyla Sennheiser'la yarışır iddalarında bulunulmuş, "Knowledge Zenith" kulaklık markalarına rastladım ancak head-fi dışında kullanıcı yorumuna rastlamadım. Oradaki yorumlarla da net bir fikir edinemedim.
Kullanan arkadaşlarımızın yorumlarını alabilir miyim? Diğer kulaklıklarla kıyaslama yapabilecek olan varsa da tadından yenmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Olası modeller: ED1 ; ED Special Edition; ED 3; ES The Acme; TUNER r35
Ayrıca ses olarak iyi ama tasarım olarak bana pek ergonomik gelmedi.
O yüzden Sony MH750 kulaklığı siparişi vereceğim sırada 10 $ gibi fiyatlara satılan ve head-fi de gördüğüm kadarıyla Sennheiser'la yarışır iddalarında bulunulmuş, "Knowledge Zenith" kulaklık markalarına rastladım ancak head-fi dışında kullanıcı yorumuna rastlamadım. Oradaki yorumlarla da net bir fikir edinemedim.
Kullanan arkadaşlarımızın yorumlarını alabilir miyim? Diğer kulaklıklarla kıyaslama yapabilecek olan varsa da tadından yenmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Olası modeller: ED1 ; ED Special Edition; ED 3; ES The Acme; TUNER r35