Knight Online Usko Gözlemlerim

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Merhaba yaklaşık 8 yıl önce bıraktığım Knight Online hakkında tekrar geri dönüş kararı alma noktasındayken gözlemlerimi aktaracağım .

Dies ve Carnac serverinde uzun yillar oynadıktan sonra oyunu bırakmıştım . Belki bilen arkadaşlar olacaktır. "Loveheronien" g1 seviyesindeki Victorias Secret Angels clan lideriydim .

Öncelikle Destanda deneme amaçlı bulundum . Gün boyundaki gözlemlerim moradonda geçtiğinin altını çizmek istiyorum

Az denilen oyuncu kitlesinin aksine destan 3 serverinde pazarda ,maden alanında ve slotlarda size party gönderen oyunuyla ilgilenip arenada pk atan pek çok oyuncuyla karşılaştım .

Ayrıca destan 1 e geçtiğimde etkinlik olduğunda (chaos vb. ) Oldukça ciddi bir yoğunluk dikkat çekti .

Maden drop denedim ama kristal dışında göze batan birşey çıkmadı .

Drop oranlari eskiye göre çok ciddi düşmüş.

DC premium ile ilgili bir kaç oyuncuya sorduğumda aldığım cevaplar özellikle abyss gem gibi dropların sürekli geldiğini ve 1 saatte güzel bir miktar çıkardığını belirtti tutarı tam hatırlayamadım .

Burdan yapılabilecek çıkarım DC premium alırsanız, kısa sürede aradaki repair vb masraflarını çıkarttığında 15 20 gün de DC premium parasını çıkartıp geri kalan 10 15 günde artık kazanç kısmına geçebilirsiniz .

Trade ve inventorylere eşya satmak ücretli hale gelmiş . Bunun için hesap doğrulaması ve 5np point gerekiyor. Bunu da telefon doğrulaması ve hesabınıza alacağınız 400 np ile çözebilirsiniz.

Genel özet ;

Küçük bir miktar yatırımla (200 250) TL gibi oyuna geri dönmek oldukça mantıklı görünüyor .

Oyuncu sayısı kesinlikle yeterli seviyede her ne kadar ticari boyutu oyunun yüzde 85ini kaplasa bile .

Yeni serverda başlamak Sirius ta en iyi çözüm diyebilirim. Ve oyunun yaş kitlesi kesinlikle 25 yaş üstü onu bilerek oynamanız daha mantıklı olacaktır .

İyi forumlar dilerim .?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Ben Rise Online’ı bekliyorum. Size de araştırmanızı tavsiye ederim.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Rise online bekliyorum