Knight Online ( Private Server )

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar bildiğiniz gibi knight online 2002 yılından beri olan bir oyun ama Uskoda aşırı derece hile olduğu için pek tercih edilmiyo artık ve çeşitli private serverlar çıktı , ben ve 15 20 arkadaşım bi clan olarak private serverda takılıyoruz uzun bi süredir , eğer içinizden daha önce knight online oynamış , online olma süresi 5 saat ve üzeri olan arkadaşlar varsa , benimle birlikte aynı serverda takılabilirler .

Sesli konuşma programı Ventrilo mevcuttur , Pk lar sırasında kullanılır .

Pk Videolarımız

http://vimeo.com/12784504
http://www.dailymotion.com/video/xdpxbv_runordead-csw-movie-wasterzhi_videogames
http://www.dailymotion.com/video/xc4yzv_runordead-pk-movie-vol-2_videogames
http://www.dailymotion.com/video/xagjzf_runordead-g-m-event-pk-movie_videogames

Forumdan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yokmu oynucak arkadaşlar :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bende hem PVP client yok hemde ekran kartım bozulduğu için kasma yapıyor.Ahh olsada oynasam :)

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam ne yapıyosun 5 saat ve üzeri diyosun, bence knigt bırak Knigt Online ama sen de hayat offline galiba bizde çok durduk ama bi yararı yok vakit öldürüyosun o kadar

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Serverın Özel clienti var zaten , başlıcak kişiler onu yüklemeden başlıyamıcak :) Keşke ekran kartın olsaydıda takılabilseydik

---------- saat 14:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:30 eklenmişti ----------

Hocam ne yapıyosun 5 saat ve üzeri diyosun, bence knigt bırak Knigt Online ama sen de hayat offline galiba bizde çok durduk ama bi yararı yok vakit öldürüyosun o kadar
Yok gerekli sosyal aktivitelerimi yapıyorum zaten :) Ama bu sıcakta gidipte dışarda boş boş dolaşamam , arkadaşlarımla kafeye , sinemaya kimi zaman playstation 3 oynamaya gidiyoruz falanda tüm günde dışarda takılamam .

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
:) Ama bu sıcakta gidipte dışarda boş boş dolaşamam , tüm günde dışarda takılamam .

Şu iki cümlen, yıllar önce benim söylediğim cümlelerin aynısı :rolleyes: Neyse bakalım sana Pk da iyi kesmeler:thumbup1:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu iki cümlen, yıllar önce benim söylediğim cümlelerin aynısı :rolleyes: Neyse bakalım sana Pk da iyi kesmeler:thumbup1:
:) Dostum 18 yaşındayım ve inan tüm gün dışarda yapıcak bişey yok , dışarıda serserilik yapmaktan iyidir evde zaman geçirmek :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yok mu gelicek arkadaşlar :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
serverin özelliklerini anlatırsan bi ihtimal kardeşim. bi arkla pvp arıoduk bizde...

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
uskodan soğuttular beni ya 59 lvl lik asasım vardı hileciler yüzünden ban yedim...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Msn adresi vermek yasak. Özelden halledin bakalım.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gelirdim'de zamınında çok vakit kaybettim usko da oynadım private de oynadım private daha zevkli sürekli pk ama çok zaman kaybettiriyor bana artık ondan online oyun oynamıyorum yoksa
knight online hayat offline oluyor :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
KO hileliden Bahsetmissin ama Sen Kendi Malına Bişey Demiyorsun Senin açttığın Server Ko dan Daha iyimi de Kendi Serveri Okadar Çok Büyütüyorsun Nerde Boş adam varsa gelip oynar o dediğin yerde kimseyede tavsiye etmiyorum girceğiniz serverler hepsi virüslüdür bilginize Ben Ko Oynamıyorum ama gördüklerimide Sölerim Clentleri hepsi Trojanlidir.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
KO hileliden Bahsetmissin ama Sen Kendi Malına Bişey Demiyorsun Senin açttığın Server Ko dan Daha iyimi de Kendi Serveri Okadar Çok Büyütüyorsun Nerde Boş adam varsa gelip oynar o dediğin yerde kimseyede tavsiye etmiyorum girceğiniz serverler hepsi virüslüdür bilginize Ben Ko Oynamıyorum ama gördüklerimide Sölerim Clentleri hepsi Trojanlidir.
Ne bu şiddet bu celal ? server benim serverım falan değil , nerden çıkardın ? sadece takılıcak arkadaşlar varsa davet ettim , bu kadar önyargılı olma .

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
virüs konusunda katılıyorum private serverların exe'lerine Fud koyuyorlar ve anti virüsler görmüyor ve pc'inde ne kadar kayıtlı şifre varsa adama gidiyor görse bile anında yeni patchle güncelleniyor ve görmücek hale getiriyorlar %80'ini böyle privatelerin :(

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
virüs konusunda katılıyorum private serverların exe'lerine Fud koyuyorlar ve anti virüsler görmüyor ve pc'inde ne kadar kayıtlı şifre varsa adama gidiyor görse bile anında yeni patchle güncelleniyor ve görmücek hale getiriyorlar %80'ini böyle privatelerin :(
burası 2 senedir açık , hiç bi şekilde bi güvenlik sorunu yaşamadım daha , güvenle oynuyabilirsin ... np lerde yeni sıfırlandı ztn :) zevkli oluyor

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pk videolarımıza ulaşabiliceğiniz link konuya eklenmiştir.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gelmek istiyen arkadaşları bekliyorum halen :)