Knight Online Bitiyor mu?

neslatpahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bugün bir oyun haber sitesinde okudum Knight ın bitebileceğine dair söylentiler varmış. Açıkçası bende eski bir player olarak oyunun gidişatından hiç ama hiç memnun değilim. Ama yinede arada girip oynuyorum. Sizce oyun kapanmalı mı? (en azıdan gectigimiz 1-2 yıllık süreçte ben kadar soğuyan var mı oyundan merak ettim) :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oyında revizyona gidilmeli yeni leveller yeni alanlar yeni görevler felan yoksa sonu geldi knıght'ın

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben ve arkadaşlarım her yıl yaza doğru tekrar baslayıp bırakıyoruz , şu anda premium suz girmek mümkün değil yani bu oyunu sadece son serverda hergün 3.500 ün üstünde insan oynuyo daha giremeyenler de var tabi , açıkçası kapanacağını hiç sanmıyorum .

neslatpahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyında revizyona gidilmeli yeni leveller yeni alanlar yeni görevler felan yoksa sonu geldi knıght'ın

Bu düşünceye katılıyorum. Oyun geliştiricilerinin paraya doymuş olmasından kaynaklı oyunu kendi haline bırakmaları (geliştirmemeleri) oyunu bitirecek etmenlerden birisi.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Zamanında yanlış etkinlerden dolayı bu konuma geldi oyun. bence benim gözümde çoktan bitti.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu düşünceye katılıyorum. Oyun geliştiricilerinin paraya doymuş olmasından kaynaklı oyunu kendi haline bırakmaları (geliştirmemeleri) oyunu bitirecek etmenlerden birisi.
Usta metin2 de böyle oldu ama son zamanlarda düzelme başladı önem veriyorlar sanırım metin2 nin leveli artırılmıştı zaten etkinliklerde var knıght'ın player'leri kendine tevşik edecek uygulamalara gitmesi lazım yoksa oyun silinir bilgisayarlardan.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu Knight ta Counter gibi birşey oldu yıllardır bıkmadılar.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Katılmıyorum.Bence her oyun doğar ,büyür ve ölür.Knight'nda sonu çoktaan geldi.Uzatmaları oynuyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kar yapmaya devam ettiği müddetçe bitmez, neden bitsin ? Kim ekmek yediği dalı keser ki ?

neslatpahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kar yapmaya devam ettiği müddetçe bitmez, neden bitsin ? Kim ekmek yediği dalı keser ki ?

Hocam doğru bir bakış açısı ama oyun dünyasın da iş öyle dönmüyor ve dönmemeli de. Biz oyunun biraz daha modernize olmasını istiyoruz. Bunu yapabilecek güç yok mu ko yapımcılarında, tabi ki var. yok ilgilenmezlerse @wasp071 nickli kardeşimin dediği sonuç gerçekleşir ve 0 talep karşılında oyun kapanmak zorunda kalır. Halen daha bu işten ekmek yiyorlarsa oyuncu isteklerini dikkate almalılar.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biter mi Bitmez mi Bilmiyorum Ama Biterse Çok Üzülecek Arkadaşlarım Var.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
knight işi iyice paraya döktü.paran varsa güçlüsün.Birde wow' a bakın sadece aylık üyeliği ödüyorsunuz onun dışında başka birşey yok

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Oyun yapımcılarından daha çok oyuncular kazanıyor. Premium, karakter satımları falan.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben üniversitede iken sınıfca oynuyorduk parçalıyorduk server o ama sımdı nerde yaşlandık mı ne ? :D

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Knight şu an neredeyse tek server da işleri yürütüyor.Zaten o serverda da herkes maden botu alıp 20-25 hesap açıp hepsini madene bırakıyorlar.Kazandıkları oyun paralarını gb sitelerine satıyorlar.Araya torpilli gm lik girince de işler iyice çığrından çıkıyor.Oyunun fazla süreceğini sanmıyorum.Bu oyunun yazılımcıları koxp a yenilmiştir.Oyunun daha fazla sürmesinin de bir anlamı yok zaten.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıllarca oynadım,ama artık sıktı.

5-6 Ay öncede bırakmıştım.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haziran 2002 de demo beta test olarak başladıgım , 17-19 Ağustos 2004 de orjinal server açılışı ile ares de başladıgım ve 2008 yılında 6 yıl aradan sonra bırakarak bırdaha asla gerı donmedıgım omrumun 6 senesını heba ettıgım lanet oyun.. HALA ÖZLÜYORUM LA SENİ :(

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
8 sene oynamış biri olarak , kightın sonu geldi gelmeside gerekıyor , oyun tamamen paraya döndü ticaret yuvası haline geldi, 1.5 milyar yatırdıgımı bilirim. En güçlü olmak için ama yınede olamıyorsun senden daha fazla yatıran oluyor saçma sapan bir durum kısacası.

koxp'a yenildi 1.5 milyar para yatırıyoruz 1 tane koxper gelıyor 80 lik skili vuruyor yerdesin bu kadar basit kim oynamak ister böyle dandikleşmiş bir oyunu ????

koxpu kapatmanın yolu yok çünkü çok beceriksiz yöneticiler hiç bir şeyden anlamıyorlar ben bile knight online gibi bir oyun hazırlarım

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Knight Online'da adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya koxp kullanıyorlar, pm'den birbirlerine ana avrat sövüyorlar. Kimse de tenezzül edip onları banlamıyor. İtemler desen zaten tavan. Eğer bunu bir an önce düzeltmezlerse oyunun sonu cidden çok yakın. Mesela buna bir örnek vereyim. Ben Metin2 oynuyorum, başlamadan önce Knight Online oynardım. Şimdi ise metin2 oynuyorum. Artık oyun öyle bir hale gelmişti ki bir serverda oyuncu sayısından çok bot vardı. Pazar alanları boşalmıştı. Yaklaşık 1-2 ay önce oyunun level sınırlarını artırdılar, yeni mapler, yeni itemler, yeni özellikler ve yeni bosslar geldi. Botları engellediler ve bot kalmadı serverlarda neredeyse. Ama yetti mi? Yetmedi. 45 tane olan serverları birleştirip, server sayısını 15'e indirip server başına düşen oyuncu sayısını artıracaklar. Oyun bitme aşamasına gelmişken yeniden canlandı. Eğer böyle bir doping olmazsa Knight Online'ın sonu son değil demesi.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hocam doğru bir bakış açısı ama oyun dünyasın da iş öyle dönmüyor ve dönmemeli de. Biz oyunun biraz daha modernize olmasını istiyoruz. Bunu yapabilecek güç yok mu ko yapımcılarında, tabi ki var. yok ilgilenmezlerse @wasp071 nickli kardeşimin dediği sonuç gerçekleşir ve 0 talep karşılında oyun kapanmak zorunda kalır. Halen daha bu işten ekmek yiyorlarsa oyuncu isteklerini dikkate almalılar.

Yıllar evvel ben oynarken bu muhabbet dönüyordu hala da dönüyor gördüğüm kadarıyla. Kapanma muhabbeti şehir efsanesi. İnanın onların umrunda değil sizin aldığınız zevk.

Anca nasıl oyun yenilenir onu söylüyeyim. Örneğin Nisan ayı kârı 10 bin dolar diyelim, Mayıs ayı kârı 5 bin dolara düşerse ilgilenme süreci başlar. Bu da imkansız gibi. Şu an kaç server olduğunu hatırlamıyorum lakin o kadar serverın topluca premium ve cash almayı kesmesi gerekiyor. Bu da imkansız gibi

Özet budur anlıyacağın

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam gibi oynayan kalmadı artık neredeyse. Ama para döndükçe oyunda bitmez.

HattoriMasanari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Para döndükçe oyun bitmez doğru ama çoktan bitmesi gerekiyordu. Koxptan tutun HFa torpilli GMler botlar vs. oyuncular için oyunun ömrü çoktan doldu. 3 sene boyunca oynadım. Aldığım hizmet 0. Gamersfirst oyunu bıraktığında düzelir sanmıştım ama hiçbi değişme olmamış.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Usta metin2 de böyle oldu ama son zamanlarda düzelme başladı önem veriyorlar sanırım metin2 nin leveli artırılmıştı zaten etkinliklerde var knıght'ın player'leri kendine tevşik edecek uygulamalara gitmesi lazım yoksa oyun silinir bilgisayarlardan.

siz diyorsunuz mt2 güzelleşmiş gelişmiş bence hiç de bile öle değil çünkü eskiden daha iyiydi ve manplar falan cıkmış oyunun çivisini cıkardılar oyundan soğudum resmen oyunu PwP ye çevirdilerrr.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bunlara vakit ayıracağınıza daha mühim şeyler yapsaydınız keşke. Kapanırsa kapansın ee ne yapalım yani??

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
benim arkadaşlarda oynuyolar, oynuyor dediğim msn koxp diye bişey mi ne varmış ona bırakıyolar, oyun kendi kendini oynuyor, bi ara öbür koxp u yapıyolardı adam bir adımda istanbuldan hakkariye gidiyor, 3 vuracaksa 50 vuruyordu, "o ne la, öyle oyun mu oynanır la, ben böyle çöp oyunları oynamam" diyodum, kızıyolardı.

KO da Metin2 de bana göre çöp bile değil.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
siz diyorsunuz mt2 güzelleşmiş gelişmiş bence hiç de bile öle değil çünkü eskiden daha iyiydi ve manplar falan cıkmış oyunun çivisini cıkardılar oyundan soğudum resmen oyunu PwP ye çevirdilerrr.
Yüksek levelsen çok güzel zaten yeniden kasılcak oyunlar değil onlar item yapamazsın para bulamazsın ortam yapamazsın 80 90 70 lerin oyunu oldu artık.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hile ve Koxp işiyle ilgilenseler bir çok player tekrar döner ama yöneticiler artık oyunla ilgilenmiyor bile. Aldığı paraya bakıyorlar. Millet hacklenmiş, koxp kullanmış umurlarında bile değil.

Bu oyun biter mi, bitmez bana göre. Playerlar koxpla memnun yöneticilerde aldıkları parayla...