KMPlayer Virüs dağıtıyormuş!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
KMPlayer 3.6.0.87 Düzeltme

Sevgili kullanıcılar,

Her şeyden önce, bize sürekli desteğiniz için teşekkür etmek istiyoruz.

Ne yazık ki, zaman zaman dış korsanlar tarafından 26 Temmuz için 8 Ağustos tarihleri arasında modüle edilmiş virüs tarafından etkilendik.

Bu ihlal açıkça ciddi bir suç olarak kabul edilir ve biz bu durumda soruşturma, havale için ulusal soruşturma ajanslarına yazı geçtik.

Sunucularımızdan indirilen KMPlayer.exe ile KMP kullanıcılarının PC'leri bu virüs tarafından etkilenmiş olabilir hatırlatırız, şiddetle en son virüsten koruma yazılımı ile hemen bilgisayarınızı kontrol etmenizi öneriyoruz. (yani Ahn V.3 Lab, AntiVir, ve Microsoft Güvenlik)

Şimdi, kesinlikle KMPlayer güvenli,

Biz içtenlikle, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür diliyoruz, KMP kullandığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
KMP Medya

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bitdefender birşey bulmamıştı. şuan emsisoft anti-malware var bi tarama yaptıralım bakalım :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kendileri önce yaydılar virüsü sonra yakalanınca haberimiz yok özür dileriz kesin böyle oldu

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Zırt pırt çıkan güncellemeyi bazen kaale almamak işe yarıyor gibi :D

Yalpagan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
VLC Player, Windows Media Player ve GOM Player dışında player kullanmıyorum virüs falan bulaşmıyor :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
En iyisi herzaman dediğim gibi Potplayer + MPC-HC + SMPlayer

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>En iyi sürümü 3.0.0.1440 olandır...
>>Sonrakilerde bazı özellikleri bozdular...

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güncellemeleri 15-20 gün bekleyip sonra almakta fayda var sadece kmplayer için değil bütün yazılımlar için geçerli

blizzard_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
splash pro ex yetiyor bana.

daha önceleri kullanırdım ama, sürüm güncellemelerinden sonra itici gelmeye başladı.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En iyisi PotPlayer + LavFilters. KmPlayer'ı bırakalı çok oldu, iyi ki de bırakmışım. :)

Haber için teşekkürler.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kalsın zaten kullanmıyodum yanından bile geçmem ancak yetkililerin bunu açıklaması da iyi bir şey

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kampanya mı yapmış? Kaç kişiye dağıtıyor?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
En iyisi PotPlayer + LavFilters. KmPlayer'ı bırakalı çok oldu, iyi ki de bırakmışım. :)

Haber için teşekkürler.

Lavfilters çok etki ediyor mu nasıl bir şey? Ben madvr veya haali denemeyi düşünüyorum. Onlar hakkında bir fikrin var mı?

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lavfilters çok etki ediyor mu nasıl bir şey? Ben madvr veya haali denemeyi düşünüyorum. Onlar hakkında bir fikrin var mı?

Ben Madvr kurdum ama kullanamadım, ne ayar yaparsam yapayım çakıştı diğer kodeklerle. Beceremedim sanırım. Haali'nin gayet başarılı olduğunu duymuştum. Bu konularda çok iyi bir inceleme yazısı görmüştüm Divxplanet'te, link vermem şık olmaz. (zaten yeterince açık oldu galiba :p)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben Madvr kurdum ama kullanamadım, ne ayar yaparsam yapayım çakıştı diğer kodeklerle. Beceremedim sanırım. Haali'nin gayet başarılı olduğunu duymuştum. Bu konularda çok iyi bir inceleme yazısı görmüştüm Divxplanet'te, link vermem şık olmaz. (zaten yeterince açık oldu galiba :p)
Doom9 forumunda 4-5 türü karşılaştırmışlardı en iyisi haali gibi gelmişti bana. :)

Bu arada link için teşekkür ederim incelerim bir ara.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu konu üzerine bende tekrar derin araştırmalar içine gireceğim. Yeni televizyon aldım, maksimum faydalanmak istiyorum. Bildiğiniz daha iyi yöntem & program & codec olursa bilgilerimizi paylaşalım. :)