Kliksa dan lg g2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsnklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu fiyata zaten türkiye dispiritörlü bulamazsın Sorun çıkıp çıkmıyıcağı ise biraz senin şansına kalmış sorun çıkarsa zaten ithalat bile olsa garantisi var verirsin düzeltirler.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyata zaten türkiye dispiritörlü bulamazsın Sorun çıkıp çıkmıyıcağı ise biraz senin şansına kalmış sorun çıkarsa zaten ithalat bile olsa garantisi var verirsin düzeltirler.

Peki hepsiburada.com aynı ürünü 80 lira fazlaya satıyor hangisini önerirsin.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İkisindende telefon almadım bişey söylemem yanlış olur.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler sipariş verecektimde baktım hepsiburada ve kliksa da ithalatçı firma garantili dior korktum birden araştırıyorum farkı ney kvk dan diye.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kliksa evo diye bir firmadan ithal ediyor g2yi, şarj adaptörü farklı falan geliyor, evoyu araştır bir, sen bilirsin yine de.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iki sitede normal mal gönderir gibi gönderiyor kardeşime iphone almıştım hepsiburadadan hong kong malıymış programlar baktım. dönüştürücü parça oluyor fişin ucunda onun dışında bir sıkıntı yok telefonda. kliksa sabancı nın hepsiburada doğan grubunun sanırım. tercih senin ben lg g2 yi turkcellden almıştım siyah model bir orda vardı 1600 tl ye.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepiniz sağolun araştırdım büyük şirketlerden alınca sıkıntı olmuşyormuş garantisine direk hepsiburada vs bakıyormuş.Yada istanbulbilişim o yüzden sıkıntı olmaz gibime geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istanbul bilişimden aldım ben ocakta 7 ay olucak nerdeyse.. garantilik bir durum olmadı o konuda sıkıntı olur mu bilemiyorum

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kliksa dan alabilirsin.Arkadaşıma tavsiye ettim ordan aldı.Gayet memnun.sıkıntı çıkmadı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Sabancı firmasının zaten.Sıkıntı olucağını düşünmüyorum.Örneğin Teknosa da sabancının.

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biz ailecek kliksadan elektronik alışverişi yapıyoruz , bi sıkıntımız olmadı bugüne dek , güvenebilirsiniz :) g2 de iyi bir seçim bence harika bi cihaz hayırlı olsun :)

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biz ailecek kliksadan elektronik alışverişi yapıyoruz , bi sıkıntımız olmadı bugüne dek , güvenebilirsiniz :) g2 de iyi bir seçim bence harika bi cihaz hayırlı olsun :)

Teşekkürler seninle baya konuştuk ama sony den lg g2 ye geçiş yaptım :)

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kliksa da iyi indirimler oluyor ama ordan alın hocam :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ne bileyim ya lg g2 çok fazla şikayet edeni var ama çok sevenide var çok kararsızım.
Nokia,Motorola,Lg,Sony,Htc,Samsung,Iphone...vsvsvs...Bu telefon markaları ve başka markaların tüm modellerini internette arat..
Şikayeti olmayan,dandik,külüstür denilmeyen bir tane telefon bulabilirsen lütfen bana haber ver..
Şu an internette herhangi bir foruma girersek,piyasada iyi telefon yok..500 liralık telefon da çöp,2 bin liralık telefon da çöp..
Lafın kısası iyi telefon yok,ağzı olan konuşuyor..İmkânın varsa teknoloji mağazasına git,eline al,o yana bu yana salla,okşa telefonu,hoşuna giderse al..Bırak kim ne derse desin,zaten kimse hiçbir şeyi beğenmiyor..G2 gibi bir telefona bile şikayetler yağdığını gördük,ölsek de gam yemeyiz artık :)

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia,Motorola,Lg,Sony,Htc,Samsung,Iphone...vsvsvs...Bu telefon markaları ve başka markaların tüm modellerini internette arat..
Şikayeti olmayan,dandik,külüstür denilmeyen bir tane telefon bulabilirsen lütfen bana haber ver..
Şu an internette herhangi bir foruma girersek,piyasada iyi telefon yok..500 liralık telefon da çöp,2 bin liralık telefon da çöp..
Lafın kısası iyi telefon yok,ağzı olan konuşuyor..İmkânın varsa teknoloji mağazasına git,eline al,o yana bu yana salla,okşa telefonu,hoşuna giderse al..Bırak kim ne derse desin,zaten kimse hiçbir şeyi beğenmiyor..G2 gibi bir telefona bile şikayetler yağdığını gördük,ölsek de gam yemeyiz artık :)

işte bi kısmını yazarken konuya abone olduğumdan dolayı bildirim gelen yorum :D kesinlikle katılıyorum

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Teşekkürler valla aklıma girdi sizin gibi yazan görmedim :) teşekkürler en kısa zamanda teknosaya vs bir yere gidip bir bakıyım :)

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kliksadan aldım, telefon bağlantısı üzerinden
müşteri hizmetleri departmanı acaip ilgiliydi
üründe herhangi bir sıkıntı yaşamadım veya çeşitli farklılıklara rastlamadım
ayrıca bu zamana kadar garantili ürün kullanıyordum bir sorun olduğunda kullanıcıdan kaynaklı hata olduklarını savunup insanı yontmaya çalışıyorlardı
sabancı kuruluşu olduğu için gözümü kırpmadan aldım ve çok memnunum

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu arada kliksa oldukça ilgili kendi ilgilenmesi gereken kısımda, ben garanti firması hakkında olumsuz yorum yapmıştım.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben kliksadan aldım, telefon bağlantısı üzerinden
müşteri hizmetleri departmanı acaip ilgiliydi
üründe herhangi bir sıkıntı yaşamadım veya çeşitli farklılıklara rastlamadım
ayrıca bu zamana kadar garantili ürün kullanıyordum bir sorun olduğunda kullanıcıdan kaynaklı hata olduklarını savunup insanı yontmaya çalışıyorlardı
sabancı kuruluşu olduğu için gözümü kırpmadan aldım ve çok memnunum

Teşekkürler güvenimi arttırdınız muhtemelen bende ordan alacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada kliksa oldukça ilgili kendi ilgilenmesi gereken kısımda, ben garanti firması hakkında olumsuz yorum yapmıştım.

Yorumunuz için teşekkürler muhtemelen Kliksadan alacağım kesinleşti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de kliksadan beyaz 32 gb aldım 1299'a. Hiçbir sorun olmadı. ertesi gün geldi UPS kargo ile. Gayet memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba kliksadan aldınızmı acaba? sorun çıktımı kardeşim.

alimmm78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kliksadan aldınızmı acaba? sorun çıktımı kardeşim.
Çıkmadı. Alabilirsiniz ama parelel ithalat olduğu için garantisi yok gibi bir şey. En ucuza nereden geliyorsa oradan alın. N11den ucuza geliyorsa puanla oradan. Hepsiburadadan bankaya ucuza geliyorsa oradan klimadan ucuza geliyorsa oradan alın. Hepsi aynı cihazı gonderiyor

iMesut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kliksadan aldım 24.01.2015 tarihinde geldi bana da cihaz güzel bi cihaz ama kulaklık yerinde bi temassızlık var kulaklıklığı takınca jak girişine bastırmam lazım eğerki bastırmaz isem ya da elimi çektiğimde kulaklığı görmüyo ve cok cabuk ısınıyor cihaz oynamadığım halde bende aradım bugün kliksayı aradım böyle böyle dedim gönderin cihazi eğerki sizin anlattığınız gibi ise dedi değiştiririz cihazinizi yeni cihazi 3 gün içerisinde göndeririz dediler bu arada seri no ise 410K :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kliksadan aldım 24.01.2015 tarihinde geldi bana da cihaz güzel bi cihaz ama kulaklık yerinde bi temassızlık var kulaklıklığı takınca jak girişine bastırmam lazım eğerki bastırmaz isem ya da elimi çektiğimde kulaklığı görmüyo ve cok cabuk ısınıyor cihaz oynamadığım halde bende aradım bugün kliksayı aradım böyle böyle dedim gönderin cihazi eğerki sizin anlattığınız gibi ise dedi değiştiririz cihazinizi yeni cihazi 3 gün içerisinde göndeririz dediler bu arada seri no ise 410K :))

peki telefonun son akibiyetinden haber vermediniz ?