Kliksa.com'da Satılan Samsung Note 3 LTE Modeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beste2012seda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden lte modeline ihtiyaç duydun, burada satılan birçok aksesuar bu modelle uyumlu değil

vhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden lte modeline ihtiyaç duydun, burada satılan birçok aksesuar bu modelle uyumlu değil

Ülkemizde şuan 4g yok fakat 1-2 sene içerisinde gelebilir. 1-2 sene kullanıp 4g kullanamamak istemem. Ayrıca LTE modeli 4k video kaydı yapabiliyor. Bu da beni cezbeden tarafı.

beste2012seda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi karar senin şahsen siteden dolayı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum elektronik cihaz her zaman şans tek kaygın buysa direk al bence, şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

vhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dediğim gibi karar senin şahsen siteden dolayı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum elektronik cihaz her zaman şans tek kaygın buysa direk al bence, şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Yardımın için teşekkürler. Peki üstte aksesuar uyumlu değil demişsin. Bunu açıklayabilir misin? Kılıf veya kulaklık alsam uyumsuz mu olacak yani?

beste2012seda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S view kılıflar sıkıntı yaşatabilir türkiye modeli n9000 çünkü bunun dışında kulaklıklarda ve diğer aksesuarlar da bir problem yaşamazsın

vhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S view kılıflar sıkıntı yaşatabilir türkiye modeli n9000 çünkü bunun dışında kulaklıklarda ve diğer aksesuarlar da bir problem yaşamazsın
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Zaten s view tarzı kılıfları pek sevmiyorum. İlerisini düşünerek bu modeli alacağım :)

beste2012seda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim, aynı cihazı kullanıyorum başka bir sorun olursa yazarsın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı Cihazdan Bende Almak İstiyorum Fakat İMEİ den yana tereddütlerim var.... telefonu aldıysanız bana bilgi verebilirmisiniz....?