Merhaba arkadaşlar bende bi razer blackwidow chroma var ve içini temizlemek için tuşunu çıkardım.Çıkardığım tuş numlockdaki 0 ve büyük tuşlarda böyle metal kollar oluyormuş bi türlü takamadım.Sürekli oturuyor ve geri çıkıyor.Lütfen yardım edin ;(
Bence bi teknik servisi arayıp sor.
aynı şeyi videoda gördüm az önce onu deniyorum şimdiO demiri çıkarıp tuşa tak. Sonra o klavyedeki tırnaklara girecek şekilde ayarlayip tuşu oturt.
sordum fakat ondaki normal olduğu için(chroma değil) onda öyle bi demir yokmuşBence arkadaşına sor belki o biliyor olabilir nasıl takılacağını.
oraya kadar herşey tamam fakat artı oturmuyor içine giriyor sonra kendini dışarı atıyorFarklı bisey aramaya gerek yok uzay mekiği değil bu bildiğimiz klavye. Daha bugün klavyemi temizledigim için şansa konuya hakimim. Demiri tuşa taktiginda klavyedeki o tırnaklara sokupta takman gerekmiyor. Bastirdiginda içine doğru girecek şekilde koyman yeterli. Çok basit aslında gözünde büyütme.
Adam haklıFarklı bisey aramaya gerek yok uzay mekiği değil bu bildiğimiz klavye. Daha bugün klavyemi temizledigim için şansa konuya hakimim. Demiri tuşa taktiginda klavyedeki o tırnaklara sokupta takman gerekmiyor. Bastirdiginda içine doğru girecek şekilde koyman yeterli. Çok basit aslında gözünde büyütme.
Yay falan varsa içinde o bozulmuş olabilir.oraya kadar herşey tamam fakat artı oturmuyor içine giriyor sonra kendini dışarı atıyor
Her şey bu kadad basitmiydi?!?tamam sorunu buldum o fotoğrafta attığım tuşta 2 tane siyah yer vardı onlar çıkmıştı ters takmışım orturmuyormuş o yüzden teşekkürler herşey için![]()
sorma 3 kilo ter attım burdaHer şey bu kadad basitmiydi?!?
En azından sorun çözülmüş bardağın dolu tarafına bakmak lazımsorma 3 kilo ter attım burda
aynen şuan öyle yapıyorum teşşekürler herşey için :3En azından sorun çözülmüş bardağın dolu tarafına bakmak lazım
Önemli değil.aynen şuan öyle yapıyorum teşşekürler herşey için :3