Klavyem nadiren tutukluk yapıyor

ismailhy58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Vatan Bilgisayardan Microsoft Wireless 3000 klavye mouse seti aldım. Klavyemden genel olarak memnunum ancak bazen oyun oynarken tutukluk yapıyor ve bu durum benim biraz canımı sıkıyor. Örneğin bir oyunda W' ye basılı tutarak ilerliyorum sonra aniden duruyor. Elimi W' den çekip daha sonra tekrar basıyorum ve sorun çözülüyor. Sizce bu sorun klavyemden mi kaynaklanıyordur? Normalde internette yazı yazarken falan bu sorunu hiç hissetmiyorum. Sadece oyun oynarken ara sıra oluyor. Sistemim de eski sayılır.

İşlemci: Intel Core 2 Duo
Ekran Kartı: Ati Raedon Hd 3850
Ram: 2gb DDR2

Sizce sistemimin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa klavyemde mi bir problem var?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum bu sorun wireless klavyelerin çoğunda mevcut fakat tam olarak neden kaynaklandığını ben de bilmiyorum. Arkadaşımında senin klavyene benzer bir klavyesi vardı oyun oynarken özellikle fps türü w-a-s-d tuşları tutukluluk yapıyordu. Wireless cihazıyla arasındaki mesafe çok olduğundan olabilir diye bir tahmin yürüttük arkadaşla fakat her klavyede böyle olmayabilir. Sen bir kontrol et istersen cihazla klavye arasındaki mesafeyi.

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wireless olduğu için 1 2 sn daha geç gelebilir oyunlarda kesinlikla kablolu kullanmak gerekir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar klevyem yazı yazarken basmıyor neden kaynaklanıo acaba