eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
ÜstünüSil.Net [emoji1] [emoji1]O değilde siz ne yapcaksiniz sitenin ismini siz onu düşünün 😀😀😨
ÜstünüSil.Net [emoji1] [emoji1]O değilde siz ne yapcaksiniz sitenin ismini siz onu düşünün 😀😀😨
vatana klavye almaya gittim tipsiz bir sürü klavye buldum ama ps/2 yoktu ben ps/2 istiyorum acaba ps/2 kabloyu usb kablo yerine bağlasam ne olur? pc patlar mı?[emoji33] [emoji33] bu da ne. At onu at. Temizlenmez o. Hastalık kaparsın.
Hadi beyler pamuk eller cebe, arkadaşa klavye alıyoruz [emoji1]
4 arkada 2 önde usb var ve windows da askıya alınca usbler devre dışı kalıyor ondan ps/2 gerek fare de ps/2 daha iyi.Zaten o oraya girmez. Neden bilgisayarında usb kalmadı mı boşta. A4 tech in sade klavyeleri var ps2 tam sana göre 20tl civarında
tuşlar kalkmıyor sadece ismi değişiyor soruyu çarpıtmadan sorun
Bence sizde site ismini türkçe yapsanız daha iyi olur yabancılara özenmeyin sonuçta burası türkiye ve türklere hitap ediyorsunuz herşey türkçe ama site adı yabancı lütfen özenti olmayalım![]()
![]()
![]()
![]()
beni bağlamaz benim antikada semboller var witkey marka model wk-880 boşuna aramayın türünün son örneği ps/2 klavye...
ikinci resim bozuk ama daha sanatsal bir hava kattığı için değiştirmedim.Resim bozuk
ikinci resim bozuk ama daha sanatsal bir hava kattığı için değiştirmedim.
Valla ben webden de açtım tapatalkdan da bakıyorum kırık resim işareti var bu tapatalk kafayı yedi