Klavyedeki sorun nasıl giderilir?

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlk başlarda virüsden şüphelenmiştim fakat değilmiş, tıkır tıkır çalışan klavye şimdi bazı sorunlar yaşatıyor mesala enter tuşunun biri çalışıyor biri çalışmıyor, çalışanda ise entera basıldığında j harfide çıkıyor. Sayı tuşlarına basıldığında ise bazıları boşlukla sayıyı yazıyor.
Tuşların hepsini çıkartıp alt yüzeyini temizledim ayrıca içini açsam tamir edilir mi? Yoksa klavyenin işi mi bitti?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Git yenisini al hocam cektigin çileye değmez

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tamir ediliyorsa iyi olur aslında ama olmuyorsa başka çare yok yenisini alıcaz.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hiç uğraşma logitech 710 al hem süper klavye+mause +uygun fiatlı +key loggerli daha ne istiyorsun

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şimdi hiç yoktan para vermek istemediğim için uğraşıyorum aslında, araba gibi derdi bitmiyor bu bilgisayarında.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ustam bunlara gerek yoq bizim alt komşunun böle oldu ( format attıktan sonra ) klawyeyle filan alakası yoq tahminim formatla alakası war sen bi başka klawye ile dene olursa klawye al olmassa alma format at ;)

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Mesrubat filanmi doktun? Ben epey bir islatmistim bir ara klavyeyi ayni sorun olmustu. Kuruduktan sonra duzelmisti. 7,5 Ytl'e satiliyor klavye. Pek buyuk bir sey degil yani.

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aynen dediğin gibi oldu, çay dökülmüştü ama fazla gelmemişti etkilenmiş olabilir mi? 7.5 ytl ise bişey değilmiş ama benim bildiğim 25 ytl filandır.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
aynen dediğin gibi oldu, çay dökülmüştü ama fazla gelmemişti etkilenmiş olabilir mi? 7.5 ytl ise bişey değilmiş ama benim bildiğim 25 ytl filandır.

Uğraşmak istiyorsan içini aç bir temizle derim ama çay döküldü ise düzeleceğini zannetmiyorum..... Geçmiş olsun. Yeni klavyen hayırlı olsun.

bjk_fatih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de bi kac sorun var hem klavye hem maus acaba pcdemi sorun var anlamadım enisi buna bii format cakmak :D

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5

İçi kolay kolay kurumuyor, nemli kaliyor ve ya tuşlar sertleşebiliyor.İçini açmana gerek yok. Bir elektirik sobasinin ac, onune koy. Buyuk bir ihtimal sorun kalmayacaktir. Ben de cola dokmustum, duzelmisti. £ger düzelmez ise arkadaş geçen gün aldi, 7,5 Ytl'e. Bilgisayarcilardan alma, etrafinda buyuk oyuncak merkezleri var ise oradan al. Arkadaş oyuncakcidan 7,5 Ytl'e aldi. 7,5'a, 15'e filan var.