Klavye ve mause seti Hakkında Ayrıntılı Bilgi

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar klavye mause hakkında ayrıntılı bilgi ve ya inceleme vardı. Cep den girdiğim için bir türlü bulamadım konuyu. Sormak istediğim klavye ve mause alırken neye dikkat etmeliyiz optik mi lazer mi wirelles mi vs. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Not: kablosuz almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum kullanım amacına göre değişiyor o. Misal oyun seti alacaksan: lazer fare + oyun klavyeleri var çeşitli onlardan öneririm. Normal kullanım istiyorsan optik her türlü işini görür ancak bu optiklerin bildiğim kadarıyla klavye + fare setleri yok yani nano alıcıları oluyo zaten ayrı ayrı.Fakat illede kablosuz set alacam ben genel kullanım için diyorsan: wireless fare+klavye setleri var onlardan tavsiye ederim. Hee wireless aldıktan sonra oyun oynarım sık kullanırım diyorsan o set sana fazla dayanmaz çünkü hem pilli cihazlar hemde çabuk yıpranıyorlar.

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
logitech ışıklı g serisini tavsiye ederim. Bir klavye ancak bu kadar detaylı olabilir.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
steelseries , razer , thermaltake gibi markaların ürünlerine göz gezdirmeni öneririm özellikle mouse için steelseries

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yorumlar gerçekten güzel teşekkürler.